15 augusti 2006

sommaren?


nu tror jag allt att sommaren är på väg bort.
jag är både förväntansfull och livrädd för hösten.
älskar att klä på mig lite mer, gå och lyssna på mp3-spelaren i höstmörkret. komma hem efter en kulen kväll och krypa ner i soffan framför en film och pussa på micke.
men sen är det så jävla mycket som hände under förra hösten. flera spcifika datum som jag är livrädd för. som jag bara vill glömma. Hoppas verkligen det kommer gå bra. att jag inte blir helt sabbad. men det ska nog gå bra. bara micke finns här för mig.

Var med Ronja nere vid stångån och matade änderna förut. trevlans. man gör sånna saker för sällan. sånna där enkla saker som inte kostar nåt alls men som är jättemysigt. man måste inte fika eller "göra nåt" för att umgås ju! Ronja e söt hon. som min lillasyster. alltid en massa problem som hon tror att jag har svar på. verkar jag så smart?? =)

Jag vet i fan vad jag vill. så jävla kluven. vill verkligen plugga vidare. men jag vill itne flytta härifrån. trivs verkligen här nu. i lägenheten, med mina vänner, med jobbet, med allt! Men jag vill ju plugga!! o det finns fan ingen utbildning i linköping som jag e sugen på att gå. men men. de blir ju inte förren nästa höst. man vet ju inte hur saker o ting ser ut då heller så...
ska koncentrera mig på den kommande hösten och Mig o Micke nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar