7 december 2006

Gnällspik

Jag vill inte gnälla mer. Hatar när jag är sån här. Men igår mådde jag jättebra. I morse var jag skittrött, men kom upp vid elva. Nu börjar det klia i ögonen och tröttheten blir bara värre. Fattar inte. Orkar inte må så här nåt mer. Är så förbannat trött på det. Vill bara må bra. Orka gå och jobba varje dag. Inget kul att sitta hemma längre. BLÄ.

SVAR: de ringde idag. Urinvägsinfektion tydligen. Som inte känns. Fast jo, jag kissar typ tre ggr varje natt, det är ju inte riktigt normalt så att säga. så nu ska jag käka medicin för det en vecka. sen göra nya tester för sköldkörtlen. Det var visst vissa tendenser av att ja kanske har fel på den. Men det gick inte testa innan jag blev av med infektionen.. jaha.. en vecka till då.. om det inte är så bra så att det bara är infektionen som fått mig sån här. då kanske ja e helt frisk tills på måndag!
HOPPAS.

I helgen då? Vad händer? Funderar på utgång i morgon men vet inte riktigt. Kanske det kanske. Micke är ledig och jag med så det skulle ju va kul. Annars blir det innebandymatch på lördag vid fem. Kul som bara den.


På söndag blir det fotboll med Turabdin. ja nu jävlar ska jag bli sportiga Tania igen!

Min frukost: En smörgås med vitlökssmör, fem pepparkakor och ett glas cola. Borde jag kolla över mina matvanor tror ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar