30 april 2007

hm..

jag är lite sur. hänt en sak inom laget. och vi är då inte överrens allihopa. jag tillhör minioriteten. orkar itne förklara allt. men i alla fall så tycker jag att man kan ge kritik och man kan ge kritik. det finns många olika sätt och en del människor har mycket svårt att ta kritik på vissa sätt. handlar om dåligt självfötroende eller en massa andra saker. varför har folk svårt att acceptera detta? jag tycker det är helt sanslöst. tycker inte man ska dalta med någon MEN man kan fan i mig acceptera hennes sätt att vara och att hon mår dåligt över en del saker. jag tycker man kan vara lite försiktig. Skulle ni till exempel skämta med någon sarkastiskt om ni visste att denna person inte fattade sarmask? Grejen är att jag har med svårt för kritik på många sätt MEN har lärt mig i detta fall att stänga av öronen när det börjar gå för långt. Då lyssnar jag bara på det jag vill höra och försöker omvända det till nåt bra. Jag kan många ggr känna mig nedtryckt av personen för att jag får aldrig ifrågasätta eller undra för personen har ALLTID rätt. Vad är det för jävla sätt då egentligen? Varför ska VI dalta med den personen då och bara ta hans sätt? Tycker fan det är dubbelmoral detta. Men alla andra är så jävla blinda för att de BARA haft dåliga tränare förr o tycker det är tiptop så här. Men jag har haft bra tränare som faktiskt lyckats utan detta sätt. Vår tränare nu är bäst långa vägar vad det gäller fotbollskunskaper. Nåt annat vore dumt att säga.. Hna är grym på så sätt. MEN det är så mycket mer med ett ledarskap!. Socialt till exempel. Det sociala är fan det allra viktigaste när det gäller ett lag. Jag tror dessutom tjejer tycker det sociala är viktigare än killar.

Nu kommer folk i laget läsa detta. men jag orkar inte bry mig. fråga mig bara. jag står för vad jag tycker. Men jag har kommit i en roll i laget där jag håller käft oftare än jag säger något. för jag ORKAR inte. Och jag har sldrig kännt så förr. men nu när man säger nåt så är det bara fel fel fel. För tränaren har tydligen ALLTID rätt. jag kan köpa det när det gäller fotboll, men inte det sociala och allt annat runt om... Vi är för fan vuxna människor vi med.

JAJA: jag är ganska upprörd och jävligt frustrerad över att det blivit så här. Allt annat är ju så bra. Världens bästa gäng och så. Fan då. När det blir så här har jag bara lust att sluta för fy fan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar