5 april 2007

skärtorsdag (varför heter det så?)

FÖRST: kolla min bilddagbok . massa nya bilder.. länk finns till höger under just länkar..

nostalgi. jag sitter och lyssnar på massa gamla favoritlåtar. The Ark - It takes a fool to remain sain är en sån. Jag och Anna var inte gamla när vi var i finspång och kollade på the ark - magnus uggla och håkan hellström. haha. stackars anna svimmade också. men vi hamnade ju backstage. det var kul. i alla fall för mig. hahahhaha. lite för anna med tror jag. låtar påminner så sjukt mycket om olika saker, ställen och händelser. en del låtar kan jag aldrig mer lyssna på, det gör alldeles för ont. en del låtar gör mig helt glad och en del gör mig bara nostalgisk.


jaja, svammel svammel..

----

jag börjar bli sjuk tror jag. ont i halsen och det kliar som bara den. fan det har jag verkligen inte tid med. påskmiddag hos mamma i morgon, sen träning, sen fest med laget och sen utgång i parken. sen är det viktig match mot ljungsbro på söndag med. nej, jag FÅR inte bli sjuk. Nu sitter jag och dricker whisky för att jag tror det ska hjälpa. hm..

----

jag vill så mycket:
* tatuera mig
*åka till hultsfred
*åka till roskilde
*köpa ny soffa
*åka till kroatien

Någon som vill skänka mig pengar?

2 kommentarer:

  1. Anonym10:11 em

    Nej, jag vill inte skänka dej pengar, men vi kanske gå på konsert nån mer gång så lovar jag svimma så vi hamnar backstage igen!

    Puss puss, vi ses i parken!

    SvaraRadera