2 maj 2007

missuppfattningar

känns som alla missuppfattar. Som att alla förstorar saker. Som att alla tolkar saker olika. Och framförallt så tänker alla väldigt olika om saker. Jag förstår båda sidor. Kan nog ta lite av allas tankar. Men jag tycker det mest intressanta i detta är att jag skulle varit divig eller att jag inte är ödmjuk när det gller fotbollen. HAHAHAHA. Skulle jag spela div fem om jag trodde jag var så jävla mycket bättre än alla? Herregud. Jag HAR spelat div 1. MEN jag var inte speciellt gammal och inte heller bland de bästa i laget. Jag KAN inte allt när det gäller fotboll. MEN jag har gjort de flesta övningar och gillar inte när någon då påstår att "det har ni då inte gjort förut och ni har då aldrig kunnat nåt om det här". Jag tycker det är jävligt nedvärderande. press. Herregud, JAG kan det. Jag VET hur man ska göra och vad man ska tänka på. Sen kanske det inte alltid görs rätt av mig i praktiken. Men jag VET grunderna. Men säger man emot och försöker förklara det så blir man totalt överkörd och blir tillsagd att man ska vara lite ödmjuk. HAHA. Alltså. Jag är ödmjuk för jag lyssnar på saker jag inte vet nåt om, jag erkänner när jag inte förtår eller när jag inte kan något. Jag är ofta missnöjd med mycket av min insats och jag har 1000 saker att lära mig. Jag tycker bara att om man får kritik man inte tycker är befogad måste man få ifrågasätta den och kanske få en tydligare förklaring och då kanske man förstår ELLER så gör man det inte. Jag är ödmjuk ändå. Trots att jag har en annan uppfattning. Vilket jag ofta inte har. MEN jag vill gärna förklara mig. Om nån säger att jag inte kämpat men jag känner att jag ahr det, då säger jag det!

Jag har däremot valt att spela i div 5 för att INTE bli proffs. För att spela och ha kul. För att kunna träna men att kanske ine alltid prioritera det. Tro det eller ej. Jag har saker i mitt liv som är SÅ mycket större än fotboll. Fotboll är kanske 10% av mitt liv. kanske därför jag inte kände att det var så jävla kul att vara med i går. För om jag ahde sagt allt det här som jag skriver om hade jag blivit hatad. Och nu blir jag väl det ändå när alla läser det här. MEN jag slipper diskussionen för det är ju aldrig någon som säger nåt i alla fall. Tydligen bara till varandra.

Jag är INTE arg på någon. Och jag gillar alla som fan i mitt lag. Roligare människor får man leta efter. MEN vi har väldigt olika värderingar och jag vill bara göra det klart att min åsikter om FOTBOLLEN har inte med er som mina vänner att göra. jag vill bara rensa luften sen är det upp till er om ni vill ta upp det här. Men jag misstänker som sagt att det inte blir så. KÄNNS SÅ JÄVLA MYCKET HÖGSTADIET DET HÄR. snacka och tycka bakom ryggen. herregud. stå för vad ni tycker i stället och ta upp det så att jag vet! Inte lätt för mig (eller nån annan) att ändra sitt sätt eller förstå att det är folk som tar illa upp, om igen säger nåt. Tror ni jag kan läsa tankar?

jaja. Ses ikväll tjejer. jag gillar er. jag gillar kanske inte just det här bara. att man snackar bakom ryggen i flera månader som saker. Och nu gäller det inte mig mest kanske utan andra med som blivit sårade av det. TALA UT!

2 kommentarer:

  1. Anonym12:01 em

    alltså.. tania. det är inte så illa som du uppfattar det. det är ingen som tycker illa om dig, och ingen har snackat bakom din rygg! och framförallt inte i ett halvår. men jag har en liiten undran bara.. du skriver

    "jag vill bara rensa luften sen är det upp till er om ni vill ta upp det här. Men jag misstänker som sagt att det inte blir så. KÄNNS SÅ JÄVLA MYCKET HÖGSTADIET DET HÄR. snacka och tycka bakom ryggen. herregud. stå för vad ni tycker i stället och ta upp det så att jag vet!"

    men du säger ju faktiskt inte vad du tycker heller rakt ut. ska vi läsa din blogg och sen ta upp diskussionen med dig i stället för att du tar upp den direkt? du skriver ju att vi säkert inte kommer göra det och det är upp till OSS (?) om vi ska ta upp det..? är det inte samma sak åt båda håll då? om du verkligen säger allt du tänker, varför inte ta det på såna tillfällen som möten då? där för övrigt alla sa vad dom verkligen tyckte.

    NU har iallafall jag sagt rakt ut vad jag tycker! ingen högstadienivå neej.

    kram /sumpen

    SvaraRadera
  2. allt det här vet ju redan folk att jag tycker. har sagt det från början.

    och nej jag hade viktigare saker att göra än mötet igår. fotbollen är prio nummer tio typ i mitt liv. jag bryr mig inte så mycket om det som jag bryr mig om en del andra saker. därför kände jag att ni kunde få sköta det där. jag gör som ni kommer fram till.

    JAG tar upp det nu sumpen. jag kan gärna ge min bloggadress till alla. Skrift är väl ingen skillnad mot tal. det är ändå min åsikt som kommer fram.

    SvaraRadera