29 juli 2007

söndag

Söndag och det som väntar mig är att jag ska jobba fem nätter i rad. Så jag kommer vara VÄLDIGT social och trevlig på msn de närmsta nätterna och kommer uppskatta massa sms och sånt under nattimmarna. Bara så ni vet. VÄLDIGT glad skulle jag bli. Så glad så jag säger nu att min msn är tanija_cs@yahoo.se och mitt mobilnummer är 0702281959.

haha. smart att lägga ut nummer. men vad fan. jag har sådan ångest för de här nätterna så vad ska jag göra!!?

och om nån språkpolis hittar hit som det gjort till Annas blogg: jag hatar stora bokstäver, jag sätter punkt och komma på fel ställen. jag skriver ja i stället för jag, jag skriver oxå i stället för också osv osv osv.. And I'm proud of it. ASproud =)

2 kommentarer:

  1. Anonym2:59 em

    hahaha... ja vet, min blogg är ett riktigt bottennapp... Hur var de i fredags då? Vill du fortfarande simma nån kväll? Eller tror du inte att de hinns med? Det vore askul. Puss och kram

    SvaraRadera
  2. det hinns nog men ja vet inte hur pigg ja kommer vara på det. men jag ska se efter inatthur jag känner mig. micke ska vara uppe hela nätterna och spela tv-spel och kolla film för att vi ska kunna sova båda två på dagen sen. det underlättar lite! så jag hör av mig!

    SvaraRadera