2 augusti 2007

bloggvärlden

jag satt och läsat calle schulmans blogg och skrev ett inlägg. lite senare skrev ninni hej till mig i calles inläggsruta. ninni är annas storasyster som har en blogg ihop de två ni vet? i alla fall. kul grej att man idag "springer på varandra" i bloggar. jag gillar bloggar. har ni tips på fler roliga än familjen schulman? nu har jag förvisso bara en natt kvar att jobba men den natten skulle det vara kul att kunna spana runt på lite olika bloggar... så give it to me!

jag ska snart se två avsnitt av L word och äta min medhavda mat bestående av hemmagjorda köttfärspiroger och lite couscous och sallad.

återkommer säkerligen senare..

3 kommentarer:

  1. Anonym9:19 fm

    Tjena du. Kan vi inte höras om det där med Kenta? Du kan väl ringa mej? Så jag vet om jag har nån att gå med. Det kanske inte finns biljetter kvar förresten? Jag är lite efter. Pinsamt...

    Puss!

    SvaraRadera
  2. Anonym3:10 em

    min vän anastelle har en kul blogg!

    SvaraRadera
  3. biljetterna tog slut på 16 min. de nya som släpptes i går tog slut på 25... så det är rätt kört. fast det lär ju finnas att köpa av privatpersoner, men då får du nog betala 500-600 kr... det finns en plats i bilen om du är intresserad i alla fall.

    SvaraRadera