16 augusti 2007

ångest

ok. jag har ångest. fetångest. nu ska jag vara nykter ett jävla bra tag. det här var det läskigaste jag varit med om. jag minns fan INGET. har en bula i pannan. var kommer den ifrån? hur kunde ja dricka tre-fyra drinkar när jag inte hade pengar? vad sa jag? vilka pratade jag med? vem var ewa som jag tydligen lånade mobil av? hur lyckades jag låsa min egen mobil till pukkod? va va va va va?? nej fy fan. ingen alkohol på många många, eeeh... veckor?

ni som var där? informera mig gärna om hur jag var och betedde mig.

7 kommentarer:

  1. Anonym6:29 em

    du drack upp Annas drink som hon hade lämnat, sen hade hon köpt en drink åt dig innan också... sen sprang vi bara på dig lite då och då under kvällen, och efter stängning hittade vi dig inte.

    med tanke på den där ap-starka groggen du & anna drack på vägen till platens är det inte så konstigt att det blev som det blev för er. hoppas du mår bättre nu!!!

    SvaraRadera
  2. hehe ok. va fan. undrar vad jag gjorde där i tre timmar då.. haha. jaja. jag mår lite bättre men fan inte bra. hm...

    SvaraRadera
  3. Anonym8:08 em

    hahahaha.... ja jävlar va vi måste vart sjukt fulla.... Jag trodde att jag inte gick ut :)

    SvaraRadera
  4. Anonym12:42 fm

    Nej men Tania du har väl inte glömt bort att du helrörshorade också..

    SvaraRadera
  5. haha cici sa det. men det har jag inget minne av alls. HAHA. fy fan vad illa. men va fan. köper man ett helrör får man fan dela med sig. vad gjorde jag för att få nåt att dricka då?

    SvaraRadera
  6. Anonym12:54 fm

    Du frågade om de var rika och förolämpade dem lite. Det funkade varje gång..

    SvaraRadera
  7. Haha. ja men va fan det var ju smart. är man rik kan man fan dela med sig. Höhö. I alla fall till en stackare som mig HAHA

    SvaraRadera