22 oktober 2007

aj min arm 2

ok. inget var brutet i min armbåge. TUR det. armbågen känns inte kul att ha gipsad. det var bara ett JÄTTEstort blåmärke ( som doktorn förklarade för mig som om jag var tio år, men förstå mig nu, han var bra och trevlig på alla sätt!), en stor svullnad i hela armbågen. kommer ta ett par dagar innan jag kan använda den. Och jag måste hålla koll så den inte svullnar mer och så inte lillfingret domnar bort, nån nerv som ligger i kläm där. och som doktorn med förklarade för mig som om jag såg ut att vara 12 år: det är inte som på tv när man kommer dit, de tar en titt och sen kan man åka hem och allt är ok. Det är inte alltid ok. Men fy fan vad ont det gjorde när de klämde och vred på mit stora blåmärke. men doktorn sa att "du är så duktig" medan jag grimarserade fint.
men det ÄR skönt att bli behandlad som ett barn ibland och bli omhändertagen här hemma med veckorevytidning (ja, jag läser den hellre än Damernas värld som vi diskuterat i klassen) och massa hjälp och tycka synd om mig.
Men jag hoppas jag slipper sova på rygg HELA natten. Jag sov inte mycket natten till idag.

I morgon är det dags för PBL-jobb igen. Tror vi ska arbeta runt missbruk om jag inte minns helt fel. Det blir nog bra. Hoppas jag har ont i morgon med så jag kan tycka synd om mig själv i alla fall en dag till.

På onsdag fyller jag banne i mig 23 år. Gammal?
Nej. Skulle jag inte påstå. Jag VILL ju bli 25. Sån är jag..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar