25 oktober 2007

tacksamhet

Det här fick jag från den läraren vi hade den dagen jag "bröt ihop" i klassrummet förra torsdagen.. Hon skrev det här efter mina reflektioner på skolans sida. Det var ungefär samma som jag skrev här på bloggen..

Hej Tania
vill bara säja att jag läste dina tankar idag om hur det snurrade runt i dig i torsdags och att mkt handlade om din upptäckt att det varit du som lämnat eran relation och inte människorna du haft i ditt liv.
Har du funderat på om det är ett sätt att slippa bli lämnad, som gör att du lämnar innan det blir en relation som kommer att betyda mycket för dig, det är vanligt att man gör så när man är rädd för att bli övergiven. Nån gång i livet "kanske" tidigt, blev du kanske övergiven,sviken eller lämnad och då lärde du dig att aldrig lita på att bli nära någon, för risken är att bli lämnad och det gör ont.
Jag hoppas att du fortsätter din resa med dig själv i detta under utbildningen och vågar att börja prata mera om det här i basgrupp och i helklass, allt eftersom du blir modigare och modigare.Ta kontakt med den du känner mest trygghet med och fråga om du får träna på att bygga tillit till. Kom ihåg att ni ska öva på varandra, ta chansen Tania att ta dig igenom din tillitsbrist.
Du är en härlig ung kvinna med så mkt häftig energi i så slarva inte bort dig.
Sköt om dig nu och en stor kram å dig.
MVH M-L

----

det värmer i mitt hjärta!

3 kommentarer:

  1. Anonym11:00 em

    det där var verkligen så jag fick tårar i ögonen. fan vilken underbar lärare..

    SvaraRadera
  2. Anonym8:56 fm

    Ja vilken lärare! :)

    SvaraRadera
  3. alla våra lärare är så där mer eller mindre. jag älskar min utbildning :)

    SvaraRadera