2 januari 2008

En vecka..

mitt nyårslöfte är : inte bli full. Kommer säkert dricka alkohol, typ en kall öl i sommar eller så. Men ska vara nykter nu så länge som möjligt. Får väl se hur läge det går. Men jag skulle bli grymt stolt över mig själv om jag klarar det. Mitt första delmål är i all fall tills jag kommer hem från Sydafrika 2 April. Det ska jag klarar.

I morgon ska jag träffa Micke. Hoppas det går bra. Jag vet inte vad jag vill med att träffa honom. Vet bara att jag känner att jag behöver det. För jag hade så sjukt ont i hela mig igår. Saknaden är stor. Måste ta reda på vad jag saknar. Honom? Oss? Någon? Jag vet inte. för jag vet inget.

Och nu skriver jag här om allt i alla fall som jag inte skulle göra.. Men vad fan. Jag är ärlig mot micke så allt som står här säger jag även till honom..

Tror allt blir jobbigare för att det är mitt val det handlar om. Ingen annans. Är inte van vid det. Är van attbli sårad, inte att såra..

3 kommentarer:

  1. Anonym5:35 em

    Kärlek till dej gumman. Gör ont i kroppen vid tanken på vad du går igenom nu.

    SvaraRadera
  2. Anonym9:02 em

    Jag såg ditt nyårslöfte. Du klarar det säkert! Man känner sig ju så smått förgiftad efter alla helger.. Eller ja, just nu gör jag inte det eftersom jag har fått vinterkräksjukan. Tjoho!

    Jag kör stenhårt på håll alla dörrar öppna.. :P

    SvaraRadera