1 januari 2008

Nyårsafton

Nyår började lite segt. Jag blev sjukt opepp och lite depp där ett tag. Men efter att ha ätit god potatisgratäng med cournfileer och sallad och druckit lite saft så gick vi till platens. Lollo ville kollapå raketerna först. Jag och Sandra tänkte att vi låter barnet få som hon vill.Så vid 00.15 gick vi in på Platens. Det var som platens brukar vara men med lite mer paraplydrinkar och en jävla massa "gott nytt år". Vi dansade typ hela natten. Var uppe o pratade micke en sväng med. Det var ett bra prat...
När klockan var stängningsdags tog vi våra jackor och gick hem... INTE. Vi blev medbjudna på efterfest så vi blev visst kvar på platens till 08.30. Vi drack red bull, blandade drinkar till de andra och spelade lite musik. Najs. trevligt som fan. Me Like Platens. Fast det visste ni redan.

Så nu är klockan 09.05 på morgonen. Vi har tagit beslutet att sova är överskattat och det kommer bara sabba hela dagen om vi somnar nu och sover heeeeeela dagen.. Så ja, vi får väl vara vakna nåra timmar i sträck.

Skönt. jag är glad. inte hela jag. men en stor del.


TACK Lollo. du är bra.

1 kommentar:

  1. Anonym1:03 em

    Det later som ett bra nyar. Sjalv blev det sjukt trevligt i varmen. Me like varme./Malin

    SvaraRadera