16 maj 2008

babbelit

Jag har träningsvärk i magen, sådär så att det gör ont när jag skrattar. aje! men det är ändå lite gött att ha träningsvärk. Då vet man ju att man gjort något!

jag borde sätta mig och läsa. har en hel del att läsa. det är intressant så det borde inte vara så svårt. ska läsa om självdestruktiva beteenden, anorexia, skära sig själv m.m. Mycket intressant.. Så jag borde verkligen ta tag i det nu!

Ikväll då. Födelsedagsfest, lagfest.. Det kan nog bli en bra kväll. Hoppas jag. Jag måste bara piggna till lite och hitta peppen. Är jävligt seg idag.

Kan nog bli en vända på Wii Fit sen. Ska verkligen hålla igång det där. SKA lyckas. Med vad undrar ni då? Hm, att få på mig alla kläder jag vill ha på mig utan att de sitter taight som fan. Att känna mig nöjd när jag kollar i spegeln igen... Få bättre konditon till innebandyn i höst. jag kanske ska börja gå på försäsongsträningen med. haha. men nu är det korpfotboll på tisdagar och torsdagar ofta, men ska försöka. men ni som känner mig vet att jag HATAR försäsong. Tror jag gjort EN hel försäsong i fotbollen sen jag var 13 år och började spela damfotboll. Det var i div 1, då hade jag liksom inget val om jag ville spela. Men det var en traumatisk upplevelse. VEM fan vill springa spåret? jag har ingen tävlingsinstinkt på det viset. Skiter i om jag är sist i mål och vilken tid jag får. Aja, får se, ska verkligen försöka hitta peppen. Men var och hur om jag inte gjort det på typ 10 år? Tacka vet jag barcelona, där gör de inget utan boll. Där springer de HÖGST 50 meter i sträck utan boll. Sånt gillar jag. Varför är Sverige så jävla försäsongskåta för? Man håller sig i form hela vintern i innebandyn genom vanlig träning. Men på sommaren ska man springa som idioter? aja. jag gillart inte!

2 kommentarer:

  1. Anonym3:02 em

    Vi spelar innebandy på gräs, as skoj =) Men vi springer ju rätt mycket också. Har också varit en sån där som aldrig varit med på försäsongen men det här e faktist kul. Och jag är så sugen på att gå ner i vikt så det gör mig motiverad.

    SvaraRadera
  2. mm förstår det. jag ska vrkligen försöka hitta peppen. jag vet bara att jag har så kass inställning så det ger mig inte så mycket när jag inte går in för det. men klart det ger mer än att ligga hemma. :)

    SvaraRadera