27 maj 2008

hjälp?

ni får hjälpa mig.
hjälp mig välja.
1. bo i mjölby hos mamma, i lillebrors jättestora rum (han är i norge på obestämd tid), betala en liten summa pengar och äta billigare och även komma lite längre ifrån det som är jobbigt. lättare att flytta ut hux flux om jag vill hem igen eller hittar nåt eget. i juli kan jag bo med Lollo i linköping 3 veckor, då hennes rumskamrater ä i USA..
2. bo i en kompis tvåa på 56 kvadrat för 2000 i månaden, ligger vid gamla vattentornet, ja ganska nära där jag bor nu. skönt att va i linköping, lättare att sysselsätta sig med något då. men blir bunden där då den tid vi kommer överrens om och kanske inte så bra att ha 100 meter till micke..

ne ja vet verkligen inte. mjölby känns lite ångestladdat för mig. och att inte vara själv när man vill.. flytta "hem" känns ju inte heller jättekul. men å andra sidan sparar ja massa pengar och kan då göra bra mycket mer roliga saker i sommar som får mig att må bättre. Ja det är fan ett dilemma det här.. jag är så så förvirrad..

vad tror ni??

ps. helst av allt vill jag bara bo kvar och låtsas som att allt är bra och älska honom precis som jag ju gör... men fan.

1 kommentar:

  1. Anonym11:22 em

    jag tycker att du ska flytta hem till din mor. reda upp alla tankar & allt du har inom dig, sen ta tag i vad du vill göra. kanske är det så att du inte alls vill vara kvar i linköping? det är faktiskt inte så långt mellan linkan & m-by. dom pengar du "sparar" genom att bo hos mor kan du lägga på tågpengar isf.

    har du en bra relation med din mor & dina syskon? att du kan prata med dom? isf är mby ett givet alternativ. jag skulle iaf valt min far om läget var omvänt.

    sådär - nu har du fått min åsikt. :)

    SvaraRadera