1 juni 2008

emo

jag kommer låta som en femtonårig emobrud nu som bara tycker synd om mig själv och tycker att allt som har med mig att göra är fel. men det skiter jag i. måste få ur mig alla jävla skitkänslor.

jag är ful fet och jobbig. jag gör precis allt fel här i livet. och det har jag fått höra idag med. tack. varför i helvete stannade du i 3,5 år om jag nu var så hemsk? och är DU så jävla perfekt då Mr, "gömma alla känslor, inte prata ut om nåt, låtsas som allt är bra men snacka skit om min flickvän med andra"... japp, nu är det smutskastning på gång. önskade inte att det skulle bli så. men nu är det så. jag kan berätta att min svartsjuka grundar sig i att han berättade första veckorna vi var ihop om hur många ggr han varit otrogen mot sina ex. Att han var kär i ett av sina ex kompisar o va otrogen med henne. osv osv... KONSTIGT att man blir nojjig då eller? tror inte det.. dessutom hände ju precis en sån grej som ja blev svartsjuk på. eller vänta, TVÅ.. jag hade ju rätt att vara svartsjuk liksom.. jaja. whatever. han är 30 och får lycka till att hitta nån som vill leva med honom och skaffa barn med honom. men jag tvivlar på att en enda tjej över 20 år skulle vara intresserad..

japp, jag har med gjort honom illa. men ALDRIG snackat skit om honom för andra på det sättet. inte förudmjukat honom så.. aldrig

japp, jag är arg som fan. och känner både hat och kärlek nu. jag har velat i veckan och mått skit. det enda jag fått den här veckan är SKIT rakt i ansiktet. fått höra att jag är patetisk, fånig, jobbig, svartsjuk, paranoid osv osv. alla fina ord.

mm. kul det här verkligen.

Bajs på dig. NU

ps. jag kommer ångra det här inlägget. men just nu känns det precis så här. ni får väl kolla in hans roliga blogg om han skriver några fina rader om mig.. ni får välja själv vilken sida ni känner för att tro på..

båda två kanske är sanna.. vem vet liksom

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar