25 september 2008

Idol!?!?!?

när jag fick höra att Sebastian Karlsson (från IDOL), ska spela på platens, så blev jag lite förvånad och skrattade mest. hur FAN går det ihop sig?

Jag började därför kolla upp det lite. han ska spela på Debaser i stockholm, Raw i eskilstuna, Sticky fingers i Gbg. alla tre godkända rock/popklubbar där många av världens rockband spelat tidigare. Sebastian skriver alla texter på skivan och musiken till många av låtarna. Skivan är dessutom producerad av Ronald bood som prodecerat skivor med Mando Diao, Sugarplum Fairy och the Plan.

kanske är det dags att fatta att idol kan leda till nåt seriösare än trackslistan och schlagerfestivalen? kanske är det dags att inse att det finns "riktiga" artister där med. Det är bara att inse att det är svårt som fan att komma fram idag då skivförsäljningen minskar hela tiden. Det är svårare att få skivkontrakt. det är svårare att leva på musiken. Kolla på årets idol, där Lars Eriksson (www.myspace.com/larsmusic), Anna Bergendahl, Loulou och Johan Palm kanske är mer musikaliska än någon som tidigare varit med i idol.

japp, jag ska fan sluta tänka så där jävla fyrkantigt.
nån ska med till platens och kolla på Sebastian Karlsson och kanske få sina fördommar krossade?

2 kommentarer:

  1. Anonym9:47 fm

    Jag håller med om alla du skriver utom den där anna bergendahl som jag tycker sjunger så illa så att jag måste stänga av teven (iallafall ljudet) och tänka på ost och kex. Fy fan. Jag hatar såna som gör sig till på rösten. Jag kan också sjunga som en man om det är det som krävs. Sen är hon ju tonsäker och musikalisk, det säger jag inget annat än, men hon sjunger värre än när Timon och Pumba gör kåtljud.

    MAOHHHOOOO (ett kåtljud)

    SvaraRadera
  2. ha ha.. jag vet inte om hon gör till rösten? det ser faktiskt inte ut som det på henne, det brukar synas i ansiktet o halsen.. tror bara hon är lite övermogen. haha. ne jag vet inte. men den absoluta favoriten är Lars så vi skiter i Anna.. :)

    SvaraRadera