28 september 2008

söndag!

som jag trodde så har jag rätt ont i kroppen idag. shit, jag borde börja spela fotboll igen. varje muskel i kroppen känns helt slutkörd. fotboll tre dagar i veckan så skulle jag ju vara rätt vältränad snart. men det är ju det där med grussäsongen i vinter sen som jag VÄGRAR vara med på. får se. ska nog spela lite inomhus i alla fall. det är ju skitkul!

har gjort matlåda av andra häften av moset och falukorven till skolan i morrn, gott! ska verkligen försöka ha matlåda så ofta som möjligt till skolan och praktiken, blir så jävla dyrt annars. spara pengar is the shit!

vid 20 börjar Coyote Ugly, goodfeeling movie. Ska jag nog slökolla på.

haha det där fick mig att komma på en kul sak igår när vi spelade RappaKalja, Dannes flickvän skulle ha temat film och sa "Filmen är Ebba the movie.... Ebba the film på svenska asså" Haha... Tack för översättningen... Aja, kanske inte så kul för er som inte var där, men jag skrattade så jag grät nästan. Hon var ju så seriös med.

Bara en vecka kvar i skolan, sen drar praktiken igång. Nervöst som fan, men det ska bli skitskoj! Lite utveckling och utmaning och UNGDOMAR framförallt. Det som gör att jag känner mig levande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar