11 oktober 2008

yesterday


igår gick jag till Sport IF för att möta upp anna och frida, de höll på att fixa en massa. ni vet väl att de håller på att bygga om där!?

sen var vi hos frida och kollade på idol. johannaK tittare förbi med, hon bor ju granne med frida. kul! vi ville alla att yasmina skulle åka ut. finns det nån tråkigare? jag har nog 10 kompisar som skulle göra det bättre. hon sjunger som om hon var i aulan på en högstadieskola. tar inte i ett skit och är bara TRÅÅÅKIG. men men. hon är ju snygg, tur för henne.



Vid tolv gick vi till Platens. Där hade vi himla kul, trots brist på parterns till anna och frida. anna fick ett jättenyggt ragg. haha. och frida med. haha. vi satt mest och pratade med markus och eja, mina gmala klasskamrater 1an till 6an. sen satte sig en kille bredvid anna, han spydde i sitt glas, då kräktes nästan jag med. så vi skvallrade för vakten så han fick gå hem. vi lekte en hel del med ejas hatt. jag var mest ful, anna försökte se sexig ut. jag gick hem vid tre och somnade gott, inte en droppe alkohol, men kanske lite väl mycket ciggaretter och chips. :)

1 kommentar:

  1. Anonym9:34 em

    Gud, jag lyckas verkligen med att se sexig ut! Jag behöver ingen partner när jag har en läckerbit som mig själv. Grrr....


    NOT!

    Kram.

    SvaraRadera