30 november 2008

mjölby by night

en bra kväll hos Sandra igår. Hon och Peter har en jättefin lägenhet. I mjölby får man lite mer för 300 000 än här i storstan. Skitfin trea med öppen spis och fint kök och fräscht och balkong osv.. Im jelous maybe!!!
I alla fall, kvällen var skitkul med många kända ansikten. Martin Sandström, Bullen, Norr och lite annat folk man inte sett på år och dagar. Kul! Jag och Martin och Sandra pratade lite om vår ligisttid, som var i mellanstadiet, då vi cyklade iväg på skidstugevägen för att tjuvröka och Martins kalsonger hände i vårat träd och det var SÅ pinsamt, och att Martin varje gång det var Östra Tollstad-disco gick ner i spagat framför allas applåder, när de andra hatade mig lite i hemlighet för att jag var bra på "allt" (bollsporter), att Sandra inte är en riktig syabo som mig och martin och att ALLA var kära i martin nån gång mellan 93-98. Underbara minnen. Hahahahaha.
Martin och Majtch blandade kvällen drinkar "MoSKITos", ni ser ju bilden sen hur jävla god den såg ut. Ganska mycket socker i det där. Vi skulle ut sen och tänkte att parken är ju ok om man är ett gäng. Men det var fullt när vi kom dit, attans. Vi gick till Zebban då och där uppträdde Dogge Doggelito. Haha. Kanske 45 betalande, varav 25 stod och lyssnade på honom. Han och hans kusin stod på ett litet bord inne på dansgolvet som är stort som halva platens dansgolv, alltså litet som fan. Jag trodde jag skulle dö av garv. Inte ens en cykel på köpet fick man!
När man varit ute i Mjölby MÅSTE man gå till HIV (hålet i väggen) för att handla kebab. De har nämligen den godaste kebabsåsen som finns och världens bästa fefferonisar. I love! Vi gick till Majtch och käkade och kvällen avslutades med ett asgarv när jag fick se idolbilden Nisse tagit med Dogge. Han bad dessutom att få ta ett extra för att "det första blev så suddigt". haha. En askul kväll. Tack Sandra. Lets Do It Again! kanske juldagen?

Mer bilder finns på bilddagboken. Film på dogge at zebban hittar ni längst ner i det här inlägget. NJUT! :)
gott?
Jag: Martin, du fick ingen haka nu..
Martin: Det har jag väl inte haft på många år i och för sig..
Godaste kebaben!!!
Yeah! Dogge!!!
Haha. bästa bilden.. hahahaha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar