25 november 2008

trött tania

jag har haft ont i huvudet hela dagen och är svintrött. klockan är 01.14 så det är dags att sova. i morgon är det praktik som gäller. ska bli kul att träffa alla ungdomar och den personal som jobbar. jag trivs verkligen där. skulle jag få jobb nu skulle jag tacka ja, och skita i skolan.. eller, det vet jag inte, men trivs gör jag!! har dessutom 15 kr mer i timman där än på mitt jobb som personlig assistent. det är bra det!

jag har haft så mycket skit att tänka på. men ni ska veta att om allt bara klaffar med csn så blir det sydafrika i februari, i 6-8 veckor. det ni. det trodde ni inte va? att det faktiskt skulle bli av så snabbt igen. men joho ooo ooooooo då! :) jag kan inte få in i mitt huvud att jag ska få träffa killarna på st margarets house och alla människor i soppköket (jag hoppas för allt i världen att alla är i liv fortfarande). att jag åker med rebecca gör det inte sämre. love that girl.

kolla kolla, jag KAN vara positiv, även att saker är skit. BRA

mycket prat om inget alls nu känner jag. dags att sova.

ps. det stör mig att det sägs att prison break blir sämre, det är ju så bra. skit också.. men men. så var det ju med lost också. det går inte göra spännande serier hur lång som helst. det spårar alltid ur!

1 kommentar:

  1. det tar emot att se prisonbreak, jag har flera avsnitt på lager!

    SvaraRadera