6 december 2008

Paaaaaltens

Jag är så glad att jag orkade umgås igår. Jeanette, Jeanettes norksa flickvän Cecilie och Camilla kom hit runt nio. Vi spelade lite guitar hero 4 och kollade youtube-klipp och kollade gamla bilder. Fan vad många roliga minnen jag har från de där tjejerna. Saknar de jävligt mycket.
Det var ganska svårt att förstå vad Cecilie sa alla gånger så J och C fick översätta några gånger, haha. Sen gick vi till Platens, inte världens roligaste kväll där direkt. Det är trist att det kan skilja så mycket från fredag till fredag. Förra veckan var det ju skitbra musik. dessutom insåg Camilla och Jeanette att det var ju bara folk i deras ålder där, förut var de ju alltid yngst på stället :) Så blir det när man inte är hemma i linkan för ofta.. Det känns helt sjukt att 91:or kommer in efter nyår, inte på Platens (förhoppningsvis) men på krogen rent allänt. Det är ju iofs några få 90:or som springer på platens redan nu. Men inte allt för många som tur är. Jag bryr mig iofs inte allt för mycket. Jag umgås med mina vänner och dansar, sen går jag hem.. Det går ju faktiskt att ignorera det där andra, oftast.

Ikväll ska jag hänga med Sara och Jenny. Vi ska gå och kolla på Jockes spelning (Dynamo 77). De har förövrigt gjort en julsingel som spelas på p3 och p4 riks. Det är kul, hoppas det blir nåt ordentligt av allt nu.

Nu ska jag lägga mig ner igen och hoppas bli frisk. Jag mår bättre än igår, men är helt genomtäppt fortfarande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar