21 december 2008

supersöndag

Jag gillar helgerna och fotbollsunderhållning. Idag har det varit Arsenal - Liverpool, Arsenal lyckades dock bara få en poäng och ligger nu på femte plats och det är inte ok. Nu börjar Barcelona - Villa real och Barcelona ser starka ut. Hoppas! Det som är tråkigt är att jag inte har så många vänner som tycker fotboll är så kul att kolla på, det hade varit kul att varje helg dra ihop ett gäng. Hellst ska man hålla på olika lag med så det blir lite hatstämning, hehe. Så, om DU tycker det är kul att kolla fotboll som inte bara är landskamper, kan väl hojta till så drar vi ihop lite Supersöndag eller Superlördag en annan helg? Engelska ligan framför allt men även en hel del spanska och italienska..

Var och fikade med Sara förut. Trevligt, gillar att det finns nån mer som vill diskutera pedagogiska upplevleser, eller, mindre pedagogiska. Eller ska vi säga Ungjävlar och Idiotarbetskamrater? :)

Var och tränade senare med, sprang lite och simmade lite. Är trött i kroppen nu, det är väl bevis på att det gav nåt va? Sussie är sjuk så det blev ingen träningsdejt med henne, men kanske i morrn eller tisdag. Jag SKA göra det här nu på riktigt tills jag åker. Målet är att kunna komma i alla mina kläder igen!

nej, nu La Liga!

1 kommentar:

  1. Anonym8:27 em

    Hahaha. Framförallt idiotarbetskamrater. eller idiotsammaarbetsplatsmänniskor. jag vägrar kalla dem kamrater :P
    Fint att se dig igen. Syns när jag återvänt från hellhole och har fått försvara mitt singelskap och min frivilliga barnlöshet tills jag blöder. Go släkten!

    SvaraRadera