12 januari 2009

Jag är ju ingen Zlatan direkt

Nu förstår jag verkligen varför jag var så jävla vältränad när jag tränade och spelade fotboll 3-4 ggr i veckan förr i tiden. En timme inomhusfotboll är fan hundra gånger jobbigare än ett pass på gymmet. Är helt slut nu och trött i skallen och liten svag huvudvärk. Har saknat den känslan, känslan av att vara slutkörd. Så här har jag aldrig lyckats känna mig efter gymmet, varken med löpning, simning, rodd, bodytoning osv osv.. Hinner med 4 träningar och en cup innan jag åker iväg till Sydafrika i alla fall. Verkar vara ett kul gäng med dessutom. Ett gäng studenter och några invandrarkids. Om det gick bra? Haha, jag kan säga att om ni inte testat så är inomhusfotboll mycket svårare än vanlig. Det går snabbare, bollen är mindre och man blir tröttare snabbare. Jag hade ingen jättekoll på mina fötter idag kan jag lova, men det kommer, det kommer!

Nu ska jag dricka mitt te, äta mina mackor och sen sova. SOVA så gott. Skola i morgon igen!

6 kommentarer:

  1. haha jag låg typ och kräktes i smyg för 2 träningar sen, så illa va de för MIG..

    Va de nice då? var ni många den här ggn? Jag hann verklgen inte idag, fast ja lovat :(, en massa pack o dona just nu, men ska höra av mig till sussen! lycka till på cupen m! Maria

    SvaraRadera
  2. haha, då är jag inte ensam då :)

    vi var 9 stycken idag, helt ok. kul träning!! lite teknik o så o se match. kul!

    tack det ska bli kul som bara den! när ska du träna nästa gång?

    SvaraRadera
  3. åker till bali nästa v, så de blir inte förrän om 3 månader... ;(

    SvaraRadera
  4. he he gött!!! hälsa kuta beach från mig.. (ligger det på bali?)

    SvaraRadera
  5. yes de ligger på Bali :D

    SvaraRadera
  6. mmm har vänner som var där 6 månader 2007/2008... de älskade det och ska tillbaka till hösten. Så du lär ju inte bli missnöjd. har du varit där förut?

    SvaraRadera