29 januari 2009

Lite kortare och lite mindre argt.

Skrev ett jättelångt inlägg förut som jag tog bort ganska snabbt. Det var så argt och skulle nog missuppfattas och tas för hårt.

Kort förklarat så ville jag bara säga att jag är TRÖTT på att folk inte kan umgås med folk för att de "har svårt för dem" eller "hon verkar inte gilla mig" eller "alla kan inte gilla alla" (trots att man inte gett folk en chans). Jag kommer aldrig ställa mig på någons sida och kommer aldrig ha två olika fester (hej högstadiet) för att folk inte gillar varandra. Kan man inte ge folk en chans, släppa på trångsyntheten och slappna av lite så kan man stanna hemma!

Hallå! Lära känna nytt folk är KUL och framförallt nyttigt och givande för sin egen utveckling. Det är i mötet med andra människor som man själv utvecklas.. Tänk på det..

Jag har valt mina vänner lite för att slippa ha en sån ni vet som; när man går på fest som hon inte känner folk på, SLIPPER släpa runt på. Någon som kan socialisera sig med nya ansikten, är intresserade även av folk som INTE är som en själv. Lite jäkla framförhållning och intresse av andra människor tack. (det handlar inte om blyghet här, jag pratar om något annat). Jag uppskattar även vänner som inte är trångsynta, rasistiska, inskränkta och långsinta. Bara så ni vet.

Min umgängeskrets består av allt möjligt. Olika bakgrund, olika ekonomi, olika politiska åsikter, olika klädstilar, olika ålder, olika musiksmak, olika framtidsplaner osv osv osv. Det är ju det som är så spännande och givande! Om det inte duger så.. Yepp yepp. I'm right and I know it.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar