6 februari 2009

fredag it is

Sitter hos mamma, väntar på Jennifer, sen ska det ätas kallops. Det var länge sedan, inget jag lagar hemma direkt. Det är bra med mat hos mamma ibland!

Ska hem sen och göra så lite som möjligt tror jag. Blir jag ensam ska jag nog börja klura lite på packningen, fixa med alla kort jag ska ha med mig och ge bort t.ex och kolla lite vilka kläder jag kanske kan börja packa ner. Ska sno med mig vågen från mamma med så jag får mina 23 kilo i väskan exakt. :)

Haha, pappa trodde inte på att jag vunnit resan. Han ville se "papper" på det först. Haha.. Det är inte så vanligt att sånt här händer i min familj. Inte trodde jag för 2 år sedan att jag skulle ha hunnit med sydafrika x 2, Kroatien flera gånger och Brasilien eller nåt annat land på en annan kontinent vid 25 års ålder.! Och inga korta resor utan månader borta från trygga lilla Linköping. Inte Tania väl? Men JOHOOOO då! Jag måste erkänna att jag är sjukt stolt över mig själv. 2006 när jag hoppade av lärarutbildningen så trodde jag fan inte att jag skulle ha kommit så här långt på bara 3 år till. Allt resande, min utbildning, mina jobberfarenheter, alla underbara vänner jag fått sedan dess osv osv. I'm fucking proud!

Har verkligen inte mycket att skriva än: PÅ TISDAG DRAR JAG TILL 30 GRADERS VÄRME.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar