9 juni 2009

I love PP


Jag tycker inte att det låter klokt. Men förklara gärna för mig hur det här någonsin ska bli ett parti som ska sitta i riksdagen/regeringen


- Det är inget att hymla om, jag vill kunna ladda ner filmer gratis, förklarar Elias sin PP-röst. Caroline invänder att artisterna måste få betalt. Då hävdar Elias att "de har pengar så de klarar sig, Springsteen drog in 56 miljoner på sina tre konserter i Stockholm. Det har jag räknat ut själv".

Men Elias är undantaget. Alla andra Piratpartister vi möter uppger att hoten mot den privata integriteten är viktigaste röstskälet. Det gäller bland annat de blivande civilingenjörerna Daniel Svensson, 23, och Mikael Rudner, 23, som kommer kånkande med en bokhylla.

- Det får inte bli för många Big Brother-stater, på grund av terroristövervakning på nätet, säger Mikael. Daniel och Mikael vill kunna ladda ner musik fritt, men upphovsrättshavarna — låskrivarna — ska få betalt. De kan inte säga hur, kanske genom att artisterna själva uppmanar folk att betala om de viKursivll.

Båda kan tänka sig att rösta på PP igen.

.......

för alla artister är lika stora som Springsteen...???

och ladda ner gratis musik OCH se till att artisterna får betalt.. hm.. ja det blir en fråga för partiet att lösa helt klart...

2 kommentarer:

  1. hahahahahaha smarta jävlar!

    SvaraRadera
  2. Anonym10:35 em

    du är vän med anna ser jag

    SvaraRadera