17 juli 2009

till slut.

jag hoppas det ska bli bra nu. ingen mer drama. inga mer kommentarer om den andres privata. jag vill bara ha lugn och ro och bearbeta det här så gott det går. jag vill inte gråta mer, även om jag vet jag kommer gör det eftersom jag är en riktig lipsill. jag vill kunna fokusera på det som är bra. inte på all skit.

"9 av 10 uppdateringar på facebook är negativa... försök vända på saker i stället"

när blev du så klok?

älskar.

jag vet att jag inte är den mest positiva människan just nu, det är så jävla mycket ångest i mitt huvud och jag har för mycket tid till att bara sitta och grubbla.

jag saknar.

jag är sjuk som fan (svininfluensan såklart) och ska lägga mig och kolla på film nu.

det var fint.

2 kommentarer:

  1. du var försiktig.. svininfluensan sprider sig som pesten nu.! Om man får hög feber värk i kroppen och jobbigt att andas eller lätt andfådd ska man direkt söka hjälp..! DOm räknar med attt 20-40% ska få den inom en snar framtid.. så som saqt. Var försiktig! Och man får negga om man vill. Har ingen nått med att göra..! När sammanbrottet känns nära.. brottas inte mot det! Då triggas den! Försök andas djupa långa andetag och låt ångesten komma. Den blir värre om man försöker hindra den eller är rädd för den! Brist på sömn och mat gör den också värre..! Ta hand om dig!

    SvaraRadera
  2. mm men man ska ha höga febertoppar, svårt att andas och värk. jag har ingen värk. hostar lite o hade lite feber förut... så det är nog ingen större fara. tror det var visby som gjorde mig sjuk, inget annat :)

    jo klart man får negga, men ibland drar jag ner mig själv i onödan, hittar fel som inte finns och låser in mig i stället för att hitta på saker. det är sånt jag behöver se över och göra nåt åt.. när den riktiga ångesten kommer, då finns det inte alternativ, då får det bara vara så..

    PUSS

    SvaraRadera