19 augusti 2009

allmän info

Klockan är inte ens tio, jag är ledig, men ändå vaken. Och pigg! Det ni.

Igår var jag på arbetsintervju, det gick bra tror jag allt, känns som vi hade samma syn på hur en sån här verksamhet ska fungera. Ska få gå på intro nån gång nästa vecka eller veckan efter. Kul!

När jag kom till stan så sprang jag på Matilda, Basse och Kristoffer (christoffer?) på First Aid. Vi gick en sväng på stan sen hörde jag av mig till Linus och han var pepp på parkhäng, så parkhäng blev det. Det var dock storm ute så när Matilda och gänget åkte till Ikano och Lollo och Hannes gick för att äta, så gick jag, Linus och Martin hem till Linus. Youtube och Spotify sysselsatte oss en stund. Sen gick vi ner till NH, blev en kort vistelse, vi d 21 gick jag och Linus hem till Linus (efter att han köpt chips som vi båda haft sjuk cravings på i flera dagar nu). Det var en sjukt bra kväll! Länge sen jag bara hade kul och inte tänkte på nån skit. Bra häng är det, de där grabbarna!

Kom hem från Linus nyss, vi somnade tidigt igår (runt 12) och jag känner mig faktiskt helt utvilad idag. Ska ta tag i tvätt och städning snart. Ikväll är det dags för match! Jag som inte spelat fotboll sen i maj kommer väl halft avlida, herregud. Hur ska jag orka med 90 min? Jag har dessutom slem i hela halsen och näsan. Hoppas lite på att börja på bänken faktiskt. Vi får väl se, jag brukar ju orka mig igenom en match sen i alla fall, på ren vilja.

På torsdag ska jag äntligen hämta mina sista saker hos Micke, det har tagit tid, jag vet. Men det är det där jävla glasskåpet som jag inte fått med mig på nåt vis. Men nu så, nu kommer det bli ett avslutat kapitel på riktigt tror jag. Skönt kommer det bli! det var så här det skulle varit från början, inte prata inte ses inte finnas för varandra. Vi klarar inget annat sätt tror jag. Det finns för mycket saker bakom oss som vi inte kan hantera. Lika bra så här. Att han hatar mig, på riktigt, det tror jag vad jag vill om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar