4 oktober 2009

anonym it is

Haha, Pia och Rebecka, nu har jag fått det, en sån där anonym kommentar igen. Ni vet ju hur det är. Haha. Visst är det underbart roande med människor som inte kan stå för sina åsikter? Det bästa är när han/hon ber mig växa upp? Ja för det är otroligt moget och vuxet att inte kunna stå för sin åsikt? Men det är kul att folk läser här och tydligen bryr sig så pass att de måste kommentera. Hat är den bästa komplimangen, det är då man verkligen fångat en människas uppmärksamhet. Och så länge det inte är någon som står mig nära spelar det ingen roll om de inte gillar mig..

Puss på alla som kommenterar anonymt, ni behöver en puss, så ni får lite bättre självkänsla och kan så för vad ni tycker nästa gång...


----


Bra kväll igår. Ringde Oskar och kollade vad de gjorde uppe på stolplyckan. De drack öl, så jag gick dit. Det visade sig att de hade någon form av kräftskiva, kändes ju lite som att jag trängde mig på. Men jag fick en tallrik och åt faktiskt två kräftor, trots att jag var proppmätt redan (hade ätit hos farmor innan ju). DÅ har man varit på kräftskiva i år också, känns fint. Sen dök det upp mer folk; Eric, Martin, Linus, Affe m.fl.. Kul. Gick en sväng till Pitchers, tog en öl, sen banga fjantarna ut (jag och co) och gick hem. Hann dock med ett besök på självaste La Scala, haha, många år sedan man var där. Intressant ställe helt klart. Väl hemma så däckades det direkt och vaknades upp klockan 11 i morse. En biltur senare hade jag fått i mig en hamburgare på Stångebro Gatukök och tagit en kaffe i självaste Mjölby. Nu är jag hemma hos mamma. Hon är dock inte hemma. Men men, ett försök till att hälsa på i alla fall. Ska snylta lite mat och tvtid här, sen dra mig hemåt. Slappa. Det är ju trots allt Söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar