30 mars 2010

Bästa dagen på länge




Gick och mötte Lollo och Robin i domkyrkoparken vid tolv, efter att ha duschat med bara tvål då jag glömt köpa både schampoo och balsam. Håret är ett ris nu, fy fan vilka tovor, har väl dreads om jag duschar så här några gånger till.

Lollo och Robin åt frukost från Burger King (pommes och dip haha) och när colan var slut så använde vi muggen som leksak. Många stenar hamnade utanför kan jag lova, ingen av oss som var något proffs på att pricka alltså. Vi hann med lite snöbollskrig också med den lilla lilla snö som fanns kvar i parken.

Jag gick hemåt en sväng för att möta upp pappa som kom med lite grejer jag glömt hos mamma, tack!

Eftermiddagen spenderades på scenen i trädgårdsföreningen med öl, skate, häng och snack. Jag fick öva på mina mini-mini-ollies utan att massa folk såg på. Värt! Lite lite bättre blir jag faktiskt för varje gång.. Jag pratade med det om Robin, mitt mål är att våga droppa i nån liten liten ramp i sommar, det ser så förbaskad skoj ut att åka i ramp. Jag sa det förra sommaren med men vågade aldrig.. Varför kom jag på att det här är så skoj så sent för!?!? Jag är ju gammal :)

Jag och Lollo gick hem till mig sen och kollade på bröllopsfotografen och käkade pizza. MATKOMA från helvetet kan jag lova, jag är helt trött och mätt nu och kommer somna tidigt! Skönt det.

-----

Jag försöker inte tänka, men du är bra fin faktiskt. Framförallt väldans snäll. Men som vanligt vet jag inte vad för sorts känslor jag brottas med. Jag har så jävla svårt för att bli kär. Jag blir förtjust, tycker om, men nästa steg, dit har jag så jävla långt.

Varför måste man alltid ha "nån"? Är det så jäkla svårt att vara ensam? Jag ÄR ju ensam ändå, bara det att man har nån att höra av sig till och bry sig om osv.. Varför kan man inte bara bry sig om sig själv och så kan det räcka med det.. i alla fall för ett tag.

men det är bra skönt att sova bredvid nån..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar