21 april 2010

mätt!

MATKOMA. Bönsallad och pestodressing. Inser precis att jag knappt ätit nåt kött på en vecka eller nåt. Det har bara inte blivit så. Jaja, det är ju bra för miljön och dessutom är det ju synd om djuren. Så, heja mig, eller ?

Nu ska jag se klart på heroes, sen gå till stan och möta upp Lollo.


19 kommentarer:

  1. Vegan7:10 em

    Börja bry dig om djuren hora...o låtsas inte att du är "duktig" för att du inte ätit lik på en vecka...

    SvaraRadera
  2. HAHA. Hört talas om ironi? Jag vet ju att jag är kass som äter lik och dessutom bidrar till miljöförstöring..

    Men ja, hora är man säkert också för att man äter kött. Puss

    SvaraRadera
  3. Vegan3:12 fm

    ja de är lika äckligt som att vara en hora... eller nog tillockmed äckligare....

    men fortsätt att va självisk! de kommer du långt på!

    SvaraRadera
  4. ja men bara för att det är lika äckligt så betyder det väl inte att jag är båda delar? förstår inte det sammanhanget kära du...

    jag hoppas du pantar alla burkar, källsorterar alla dina sopor, aldrig kör bil och absolut inte duschar för ofta, med tanke på miljön? om vi förstör miljön förstör vi även för alla oskyldiga djur...

    och, så länge folk är anonyma så skiter jag faktiskt i vad de tycker.

    SvaraRadera
  5. Aktivist6:26 em

    Jag håller med! Sluta äta lik, och sen kan du börja hänga med oss! Vi kan demonstrera o lämna flyers på cirkusar, skriva mogna kommentarer i bloggar samt ockupera hus o slänga sten!

    SvaraRadera
  6. Vegan6:32 em

    källsorterar gör ja.. o nej jag kör inte bil. o kommer aldrig göra heller... men det snällaste du kan göra mot djuren är att sluta äta dom o bidra till deras lidande.... så kom inte o påstå att du är bra bara för du är nere o räddar negerbarn.... djuren lider mer än dom kan jag lova dig! du kan inte se bara till ett lidande o skita i alla andra!

    SvaraRadera
  7. Ok, för det första, varför är du anonym om du tycker dina åsikter är sanna och de enda rätta?

    För det andra, jag har aldrig påstått att jag är speciellt bra? Jag skriver bara om vad jag gör eller inte gör? Och gärna med en släng ironi, men det verkar du ha svårt att förstå? Skrev ju det om att jag inte ätit kött på en hel vecka och försökte låta som att jag är SVINBRA bara för det, för att jag vet att jag är kass so äter kött liksom. Så, gå en kurs i ironi, sen kan du läsa min blogg igen =)

    Lugna ner dig lite och försök fokusera på vad DU gör eller inte gör i stället för på andra. Lovar, du kommer vara mycket gladare då..

    Bitterhet klär ingen människa.

    Nu lägger jag ner diskussionen om du inte kan stå för vem du är?

    SvaraRadera
  8. Förresten. Då borde ju du åka ner o rädda negerbarn i så fall, för du borde inte heller bara se till ett lidande och inte till andra? Deal?

    SvaraRadera
  9. Vegan8:28 em

    jag äcklas av människor så nej tack....

    SvaraRadera
  10. Flytta till djungeln? =)

    SvaraRadera
  11. HAHAHAHAHAHAHA - all makt åt tania, vår befriare! :D

    SvaraRadera
  12. Haha, visst är jag bra Malin. Du gillar ju mig fast jag äter lik. =)

    SvaraRadera
  13. Anonym1:11 em

    Veganpucko

    All heder åt ditt engagemang att rädda djuren från ondo, men glöm då inte att vi människor är djur vi med.

    Jag är själv vegetarian och kan hålla med om att jag äcklas av människor. Men det är inte för att dom äter kött, utan för deras moral i många punkter och åsikter, gällande långt mer än moraliseringen av att äta kött.

    Men nåt som är värre än att mörda djur av alla dess slag är att plåga dom levande. Och att trycka ner människor med sina åsikter och principer är just ett sånt verktyg för att plåga människor. Så om du gjorde ett steg framåt när du valde att bli vegan, så tog du tio steg tillbaka när du skrev idiotin du skrev till Tania och säkert många med henne som din propaganda drabbat. Vad är meningen med att rädda dom ickekommunikativa djuren när du plågar dom du kan kommunicera med?

    Din stolthet över att vara vegan blev sopad under mattan och obefogad när du gav dig på en annan typ av varelse än dom man ser på tallrik. Vad vi behöver är veganer och vegetarianer som är det av sin egen karma och goda gärning, såna som inte propagerar och ska tycka åt andra. Man väljer den man är, och dom beslut man väljer att stå för och leva med själv. Så sluta leka gud och berätta för andra hur dom borde leva och föda, för så länge du trycker ner andra människor med ditt skitsnack så är du inte värd mer än dom som tjänar pengar på att slakta djur. Du är lika ond fast på ett annat plan. Alla har vi våra mörka sidor...

    //Helipop

    SvaraRadera
  14. Pedro7:18 em

    Alltså, varför bry sig om människor? det är vi som sabbat jorden vi lever på... jag kan hålla med "Vegan" i det han/hon skriver eftersom människan är den äckligaste o själviskaste varelsen på denna jord... hade jag fått bestämma hade jag begått massmord på jordens befolkning.... sen om man är ett litet biaffrabarn eller en halvfet svensson rör mig inte i ryggen... alla bidrar till masslakt av djuren och att ens kalla oss själva för "djur" det är vi inte värda.... jag har lagt min omtanke om människorna bakom mig... och fokuserar endast på djuren... hela min familj äter kött o stödjer industrin, och ja, jag äcklas av dom.. men älskar dom ändå... ja bryr mig bara om dom i min närhet... men hade ja fått välja att slakta ett barn eller en griskulting... ja då hade ja SJÄLVKLART valt att slakta barnet... mänskligheten är självisk och därför bryr jag mig inte ett dyft om dom! varje dag slaktas miljontals djur för att tillfredsställa ERA smaklökar... och fast att ni vet att det inte är rätt, så väljer ni att blunda "för det är ju så gott".... har bara ett ord till människor... DÖ!... och ja jag skäms över att vara en människa.... men jag gör iallafall allt för att inte bidra till mer lidande på djurens sida.... men visst fortsätt hjälpa dom fattiga människorna på andra sidan jorden... medans du sitter o äter kött :) titta och njut lilla flicka:


    http://www.youtube.com/watch?v=D8aegtYxWa0

    SvaraRadera
  15. Jag har sett det där och en massa annat och ja, det är hemskt. Och jag äter kött, men det känns bra när jag inte gör det på ett tag. jag säger ju att jag har dålig karaktär och så vidare. och driver därför med mig själv och låter som att jag är duktig för att jag inte åt kött på en vecka, när det bara är fånigt av mig att ens tänka på det, eftersom jag vet att jag kommer äta kött igen om några dagar säkert.. Ni borde lära er en hel del om ironi alltså.

    jag tycker ju inte som ni, då barn är oskyldiga och det är vi vuxna som måste hjälpas åt att se till att de lär sig rätt värderingar, moral osv och växer upp till något vi hoppas på att alla människor var. Så tänker jag. Ingen människa föds ond.

    Jag hoppas INTE ni tänker skaffa barn va? Det vore för jävla dumt i så fall om ni tycker som ni tycker...

    I så fall kanske vi ska komma och slakta er lilla dotter sen bara så hon inte växer upp till en ond person ?? Eller?

    Men jag håller med er i att mänskligheten är fucked up. Tyvärr, men kan inte ge upp bara för det och jag lägger gärna pengar på att åka till t.ex sydafrika för att försöka få några fler människor att växa upp till nåt bra, med bra värderingar och med hopp om att människan kan vara god om man bara får lära sig att vara det.

    jaja, skit samma faktiskt. Jag tycker att folk som inte kan stå för vilka dom är medan de slänger ur sig sånt här, lika gärna kan vara tysta.. Oerhört fånigt.

    SvaraRadera
  16. Anonym10:31 em

    haha... kan man annat än skratta? :-) Jag skulle ALDRIG läsa en okänd persons blogg som dessutom står för ngt jag avskyr. Man upphör aldrig att förvånas!
    /Iri

    SvaraRadera
  17. hur FAN kan man jämförelsen att slakta ett barn framför en griskulting? det är ju ett absurt resonemang. det är synd om människan, ja, men nu är du människa.. så att se dig själv som ett offer kommer inte hjälpa världen ett jävla skit.
    hela diskussionen känns så in i helvete pretto. ingen är perfekt, lika bra att gilla läget och göra det bästa utifrån sina förutsättningar. att blanda ihop äpplen och päron (eller barn och djur i det här fallet) är totalt meningslöst.

    SvaraRadera
  18. Anonym9:04 em

    hitler hata sina judar
    antilopen hatar lejon
    lejon äter kött
    människan är ett djur
    lejon kan inte leva på gräs
    människor kan överleva utan kött men det är upp till var och en.man kan inte gå runt å hata allt å alla bara för dom inte tycker och tänker likadant som en själv.
    världen är fucked up å den blir inte bättre av hat.finns många exempel på det så behöver nog inte gå in på det.

    det världen skulle behöva är mer förstålse och kärlek istället för hat. men det är min teori ingen behöver hålla med men jag tror på det

    alla gör sina val

    ha det fint där ute fred å kärlek!/ Skuggan

    SvaraRadera
  19. Tack Martin, du sa precis det jag försökt få fram. PUSS

    SvaraRadera