27 maj 2010

info

Hit är det jag ska på intervju i morgon. De ska öppna ett träningsboende för ensamkommande flyktingungdomar. Jag har snart 2 års erfarenhet av det och anser och hoppas att jag ska ha en ganska god chans till att få en tjänst. Jag vet att jag är bra på det här och att det är något jag verkligen tycker om. Jag vet att jag inte skulle göra dom besvikna. Nu ska jag bara få dom att förstå det också. Håll tummarna. Inte trodde jag väl att jag skulle hamna i Stockholm, men det är mycket som talar för det i mitt huvud nu faktiskt. Flera anledningar..

Efter intervjun i morgon ska jag träffa Irina för lunch. Irina som jag bodde med min första tripp ner till Kapstaden. Har inte träffat henne sedan augusti 2008 så det är VERKLIGEN på tiden nu! Vid 14 tar jag tåget mot Västerås, för att träffa Jacob. Jacob ja. Ni har nog redan listat ut lite att det är någon jag tycker om. Mycket. Vi har inte träffats speciellt mycket. typ 72 timmar för att vara exakt. Men ibland bara säger det klick. Jag trodde inte på det tills nyss. Men nu vet jag. Det känns bara helt jävla rätt. Magkänslan säger JA!

jobba jobba sex timmar till...



3 kommentarer:

  1. härligt! Bra magkänslor is the shit!

    SvaraRadera
  2. Jag har ju sagt att det där klicket existerar! Nästa gång kan du tro på mig ;P Och du....du är SÅÅÅ värd det!

    SvaraRadera
  3. jag trodde nog att det fanns, men inte att det skulle kännas så här mycket och bra. Helt enkelt så har jag itne avrit emd om det förut =) TACK BÄSTASTE!

    SvaraRadera