26 maj 2010

Sicken dag ni!

Bara för att jag gillar bilden så mycket. (sjuuuuukt fina fötter, kan man ha det? fina fötter?)

Vilken dag! Kom till jobbet vid 08. Det var mycket att göra idag, massa samtal att ringa, tider att boka, grejer att fixa och dessutom introduktion för en sommarvikarie. Full rulle till 17.00. Men ALLA ungdomar var på så bra humör och jag insåg idag hur mycket jag kommer sakna många av dom om jag slutar. Nackdelar finns med alla jobb, det här är en av mina.. Människor kommer nära mig och de betyder mycket för mig och jag vet jag betyder något för många av dom med. Men men...
Vid 17 tog jag tåget mot Linköping, mötte upp Kitten och tog bussen ut mot Berg. Träning i spöregn, en kul träning dock och ganska jobbig. Ingen skjuts hem så fick ta bussen. När jag kom fram till Erika vid 20 så var jag GENOMsur om fötterna i mina tunna tygskor. Jag tog en snabbdusch och fönade håret sen mötte vi upp Pia och det blev en fika på Yngves.... eeeh... Ågatan!!... och jag gillar våran trea, vi är så sjukt olika men har väldigt lika åsikter, det blir alltid givande samtal och många garv. Bästa för kvällen är Pias "ja alltså, jag är ju inte THE JOKER om man säger så" när hon skulle försöka förklara att hon kanske inte är Pajasen i en samling människor men ja jävlar vad jag garva, söööt! Svårt att förklara med ord, men kul var det.
Jag gick till tåget vid 22.15 och såg ut som en luffare. Upprullade jeans, jacka, ryggsäck och sen FLIPFLOPS på fötterna. Hellre det än dyngsura tygskor med hål i sulan. Men ja, folk glodde ganska bra på mig. Låt dom göra det då!
Inte mycket som kan få mig irriterad just nu i alla fall. Kalla mig naiv eller nåt, men jag har en bra magkänsla, och min magkänsla berättar väldigt sällan osanning.. väldigt sällan.

Klockan elva var jag hemma igen, genomsur hela jag.

-jag är rätt bra
- jag vet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar