11 maj 2010

Vilken dag!

Känns som det gått tre dagar idag, det har hänt lite och det har vänt i mitt humör något otroligt. Jag vaknade med en aspepp känsla i magen. "nu jääävlar drar jag till turkiet".. Men hörde inget från min vän på förmiddagen och jag började få känslan av att något var fel. Jag träffade under tiden Malin i Norrköping. Hon var på arbetsintervju där lite senare. Jag håller tummarna!! Fick ett mail vid halv två. Min kompis chef hade fixat in nån annan när han sagt att jag tvekade lite igår... Så blev inget Turkiet och jag var lagom bitter när jag var på väg mot jobbet.

När jag kom till jobbet och vi hade överlämning var jag rätt less, och tyst av den anledningen. Men sen säger chefen "jag ska försöka få fram en löneförhöjning till dig". Då blev jag lite gladare! Löneförhöjning när jag inte ens bett om det, det är inte fy skam det inte! (och tänk om jag hade varit tvungen att kontra det med att jag skulle dra till turkiet och inte kan jobba på hela sommaren) Skönt att man uppskattas trots att man "bara" är vikarie. Det känns fint!

Efter jobbet tog jag en sväng förbi Yngves och handlade smågodis sen gick jag för lite häng hos Linus, som kom hem efter ett halvår i Sälen. Jag, Per, Kalle Linus hängde lite och pratade lite men jag gick hem skapligt. Trött! Men shit vad kul att se honom igen...

Jag har gått i så många känslor och tankar under dagens olika perioder så är helt slut i huvudet nu. Men jag känner mig glad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar