7 september 2010

Han är smart han.

http://blogg.aftonbladet.se/jonasgardell/2010/09/i-valet-och-kvalet

Bra sagt Gardell. Äntligen någon med hög inkomst som VILL betala mer skatt så att det blir bättre för HELA sverige. Förstår inte hur man kan rösta enbart för sitt eget välmående.

2 kommentarer:

  1. Anonym12:54 fm

    Tania, du skriver generellt otroligt bra.

    Men så fort det handlar om politik så verkar du omogen, automatiskt vänster och oförstående för de principer som gör att vi i västvärlden mår generellt bra, och de utanför är generellt är fattiga.

    Du länkar till en artikeln där Jonas Gardell talar om att han "våndas" över socialdemokraterna. Men du har ju aldrig "våndats". Du är vänster. Artikeln har väldigt lite att göra med vad du tänker.

    Människor röstar inte på Alliansen för sitt eget välmående. De röstar på Alliansen för att Sverige är ändå ett land där vi har utmärkt sjukvård men många vill ha valfrihet. Bara för att jag bor i Tannefors, innebär det inte att vårdcentralen i Tannefors har den läkare som är bäst för mig.

    Skatt är inte någon lösning på allt. Bara för att jag med hög inkomst vill dela med mig, innebär det inte att jag vill tvinga andra att göra samma sak.

    SvaraRadera
  2. Prata inte om politik som att du har rätt och jag har fel. och jag skriver om saker som politik för att provocera. Skulle kunna skriva mer ingående, mer genomtänkt och mer seriöst om jag ville. Men det tar för mycket tid.

    Och skriv inte anonymt snälla? Det blir tråkigt att svara då.

    Jag tror på skatter och att hjälpa varandra. Så är det bara. Men du får tycka som du vill.

    SvaraRadera