7 oktober 2010

jag hinner inte jag hinner inte jag hinner inte

Känner mig sjukt stressad just nu. Känns som jag har så mycket jag vill, måste och ska göra. Vet inte när jag ska hinna. Därav ställde jag in festen jag tänkt ha nästa helg. Jag hinner ALDRIG få ordning i min lägenhet tills dess. Inte ens i närheten.

Jag måste fixa så nån kommer o besiktar den igen, så de kan godkänna att de betalar tapeter till vardagsrummet med. Jag måste hämta ut tapeter, jag måste planera med pappa så han kan hjälpa mig att tapetsera.
Jag har tappat bort mitt körkortstillstånd som jag fick IGÅR, så måste vänta på ett nytt. Jag måste börja övningsköra snart så jag är i alla fall i närheten av klar i februari. Jag är en jävla klant. Måste tappat det på vägen från mamma hem till mig.
Jag måste till IKEA och köpa en bokhylla så jag kan packa upp mina sista lådor med böcker och cdskivor.
Jag måste få hit en korgstol, köksbord + stolar och ett vitrinskåp.
Jag måste jobba.
Jag vill umgås med mina vänner och med J mer. J bor dessutom i Västerås vilket gör att jag inte kan träffa honom hur som helst och då blir det att jag åker dit flera dagar och då missar jag vännerna i stället.

Och mitt i det här så jobbar jag 30 timmar varannan helg, ska åka till Amsterdam och Schweiz de närmsta två månaderna och fyller snart år.

GAAAAAAAAAAAAAAAAH. Stress.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar