3 oktober 2010

Sluta säga att dom inte är rasistiska, snälla.

Ni som påstår att SD inte är rasistiska, för 10 år sedan lät det så här, i ett parti där Åkesson satt i ledningen:

- Inte om utan när vi kommer till makten. Vi kommer inte att tvångsdeportera invandrare och flyktingar - de kommer att flytta självmant, eftersom vi ska göra det mindre attraktivt för dem att bo i Sverige. Vi ska slopa alla integrationsprojekt och "gulliga" kulturträffar mellan svenskar och invandrare. Vård, omsorg och arbete till svenskar först. Ingen hemspråksundervisning. Ingen specialmat i skolorna, ingen ledighet till elever och andra som till exempel vill fira sina religiösa eller kulturella högtider.

Två år senare:


"Man säger inte sparka ut svartskallarna>>, man säger, till exempel, verka för repatriering av etniska främlingar och kriminella eller icke assimilerbara element; man säger inte att man skall hänga landsförrädarna, man säger att man skall utkräva ansvar av de politiker som agerat i uppenbar strid mot sitt lands intressen; man säger inte bögarna tillbaka till garderoben, man säger värna kärnfamiljen".

Vad som hänt nu är att de börjat "dölja" det här genom att uttrycka sig lite "smartare" (ibland, rätt många klantar ju till sig och uttrycker sig som idioter ändå). Men jag är rätt så säker på att åsikterna är de samma nu som för 8 år sedan...?!? Eller vad tror ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar