18 december 2010

Trött!

Jag är trött. Men dock tror jag att träningen hjälpte mig att bli lite piggare ändå. Känner mig mest trött i kroppen men inte i skallen. Sitter på jobbet och slappar.

Det var himla trevligt att träffa Pia och Björn&Lars&Anders. Killarna hade varit och spelat med sin marmeladorkester på Saabs julfest. Blev två öl (kaffe för mig). Innan vi mötte upp grabbarna så var jag och Pia på Harrys en sväng. Bengt Dahlqvist (Daniel, skilda världar) var DJ/Trubadur. Oh my lord. Vilka människor som gillar det där. Jag och Pia stod och häpnades/dansade/sjöng om vartannat. Men kul var det och vi (eller var det bara pia? haha) fick ett "jag får positiv energi av er" från herr DJ. Harrys alltså, spännande äventyr.

Kom i säng och somnade strax innan 03. Kl 08 ringde klockan igen. Pappa kom och hämtade mig och skjutsade mig till träningen. Träningen gick ok. ibland känner jag att jag är sådär jävla bra som jag var en gång i tiden, ibland skäms jag och vill springa och gömma mig. Men det kommer väl! Tråkigt bara att jag missar typ alla cuper i vinter pga jobb. Men men..

Ikväll blir det fan sova skapligt och ladda för sista jobbpasset för den här veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar