6 september 2011

Whatever you want.


Ska plugga teori i 20 minuter nu, sen är det dags för Idol och pokerspelande. Min frukost och lunch var idag gratis då jag hjälpte en vän att vara assistent vid skolfotografering. Fick panerad fisk med kall sås, den bästa maten man nånsin fick i skolan. Till middag tog jag det enda som fanns hemma; spagetti + hönsbuljong + ketchup + lite smält smör. Det var gott. Jag är ganska bra på att vara fattig. Men det vore ju fint om man vann på pokern ikväll, men det lär ju inte hända.

På söndag åker Fizzo till Canada två veckor för konserter i Montreal och Ottawa. Sen, i början av oktober kommer han hit. Det är tur det, om jag ska stå ut hela hösten/vintern här. Blir inget Amsterdam, har inte råd. Får se sen om jag tar mig till Schweiz en sväng. Jag saknar verkligen Nina och varje gång vi pratar känner jag hur mycket jag behöver henne. Med henne känner jag mig verkligen hel.

Matildas syster hade frågat henne om jag aldrig var nöjd. Hon menade inget illa, men känns ju lite nu som folk tror jag är en bortskämt unge som bara vill ha mer och mer. Men det handlar mer om att jag inte är lycklig här, att det är något som saknas och att varje gång jag är iväg nånstans vill jag bara stanna kvar (utomlands, andra städer osv). Har aldrig drabbats av hemlängtan, har aldrig känt mig "hemma" nånstans helt och hållet.

Jag vill inte ha mer, jag vill bara hitta rätt.

Men först ta körkort. Det är prio ett nu. Sen får vi se hur jag styr upp min livsplan igen, vad nästa steg är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar