7 november 2011

To stay awake

Om 45 minuter får jag gå hem. Hem och sova. Sen är det "helg". Ledig till onsdag klockan 09. Ska sova, träna och plugga har jag tänkt. Jag är sjukt tråkig just nu. Sova, äta, träna och plugga teori är typ vad jag gör om dagarna. Men det behövs. Jag behöver dessutom hålla i pengarna denna månad, som fan. Körkort + kommande resor kommer kosta i plånboken.Tack och lov har jag en familj som har förstått att julklappar är jävligt mycket 1900-tal och enbart bidrar till en jävla massa slöseri på energi och tillgångar i världen. Det är ju dessutom bara ett byte av pengar. Bättre köpa nåt till sig själv i så fall, så får man det man verkligen vill ha? Vi ser till att försöka träffas och umgås och de minsta får fortfarande julklappar. Men borde inte vi vuxna människor klara oss utan? Vem var det som kom på att vi skulle skippa klapparna? Peter?? Bra idé i alla fall. De där 65 miljarderna vi förbrukar i Sverige under jul varje år, kunde vi inte göra något bättre för dom, för varandra?

Jaja.. ska sluta mässa. Jag blir bara så sjukt irriterad på sånt här, det kan nästan stiga mig åt huvudet. Vägrar att säga att jag har fel, jag har inte fel, alla borde FATTA det här.. Förstår inte varför man inte fattar det. Men men, västvärlden kan fortsätta leva som vi gör så kommer resten av världen strax gå under. Vi kan fortsätta skylla på att "de föder för många barn i afrika" men vara väl medvetna om att det inte är problemet. Problemet är och kommer alltid vara hur vi lever på deras tillgångar och långt över det, långt över världens tillgångar. The white man will survive (tills HELA jorden går under en dag såklart, men det kanske dröjer)! Jag skulle ju sluta mässa.... hm...

Anyway, jag gör också saker jag borde låta bli, som att flyga en massa.. Jessica är  i Sydamerika. Jag är avundsjuk. Men om 2 veckor är jag i Geneve och om tre veckor i Luzern och om 8 veckor i Canada (förhoppningsvis) och om 3 månader i Sydafrika (tror jag). Good times starting!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar