29 december 2011

2011..

En liten summering av året kanske är på sin plats när det är tre dagar kvar av 2011?

Mjölby. Fotboll. Jacob. Brasilien. Chile. Nina. David. Fizzo. Roskilde. Kroatien. Fizzo. Åland. Turkiet. Fizzo. Schweiz. Belgien. Bruten näsa. Fotboll. Jobba. Schweiz. Nina. 1,5 år i Mjölby. Leva livet. 

Orkade inte anstränga mig mer än så.

Det har varit ett bra år. Har mått bättre än på många år. Har inte haft många dåliga stunder, har inte grävt ner mig trots motgångar. Saker känns lättare än på många år!

--

Jag är en klant. Det visste ni ju redan. Idag blev det bevisat igen. Kom till stationen i Linköping. Skulle låsa in mina väskor medan jag gick och träffade Matilda en sväng. Låser in dom. Går iväg. 200 meter senare slår det mig "var lade jag kvittot med koden till skåpet på? Tog jag det ens? Sitter det kvar? Nån kanske tagit det?" River i fickor och plånbok, hittar det inte. Springer tillbaka. Tack och lov är skåpet inte upplåst. Men något kvitto har jag inte. 400 kr för att låsa upp skåpet. Skitskoj. Inte. Hur lyckas jag ALLTID? Jaja, det är bara pengar. Nu är jag på väg och om några timmar får jag träffa Nina igen. HELT JÄVLA AWSOME!

För att ni ska förstå ska jag säga allt som hänt mig bara under det här året:
* Olle spiller ett helt glas vatten över min 1 månad gamla dator. Helt paj.
* Tappar min nya mobil på flyget till Rio.
* Blir av med kameran och min andra mobil på Copacabana, Rio, för att jag somnar på stranden.
* Glömmer jacka med visakort i på tåget till Arlanda.
* Bryter näsan.
* Tappar kvitto till värdeskåpet, kostar 400 spänn att låsa upp.

Än så länge har jag utnyttjat 18 000 hos Folksam. Det är tur att det finns försäkringar, och det är tur att jag skaffat mig en bra sådan. Får väl se om jag kan ha lite bättre flyt 2012...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar