12 mars 2012

Livet leker

Kommer ha internet ikväll igen. Sitter på ett cafe nu med gratis wifi. Gotta love Iphone. Har shoppat lite idag. En klänning, linne, shorts, solglasögon, hårband för 350 kr. Helt ok. Skulle kunna köpa så sjukt mycket här. Försöker dock hålla i pengarna.

Blev inget jobb idag. John var upptagen med annat. Vi kör på i morgon i stället. Kommer köpa färg och börja måla väggarna. Alla era namn kommer hamna där, på nåt vis. I fix. Jag är så sjukt tacksam för era pengar men mest tacksamma är killarna som kommer få toalett dusch och en kyl/frys. Har en plan om att spela in en musikvideo med två av killarna med, försöka hjälpa dom att nå ut med deras musik på nåt sätt. Att ge dom hopp och få de att tro på sig själva och att de kan, känns sjukt viktigt. Dessutom är låten som vi ska spela in grym!!! Kommer lägga lite pengar på förskolan i townshipet också, dont worry. Känns riktigt viktigt då barnen där inte har någon som hellst grund när de kommer till skolan. Jämfört med de andra barnen ligger de år efter i utbildning. Åh det känns så bra att göra saker nu som är för en lång tid, något som består..

Igår var det 32 grader och helt vindstilla. Spenderade hela eftermiddagen på stranden, bakis och flamsiga. Bra dag. Somnade 21.30 igår, helt slut! Sovit 11 timmar inatt, behövligt. Snart ska jag möta upp Marco för lunch.. Planera en tatuering möjligtvis..

Loving life.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar