22 oktober 2006

hem o hälsa på.

Igår var jag i Mjölby. Hälsade på lite. Först till mamma och käkade lite. Var lite för osocial, satt mycket vid datorn där. Fan vad illa egentligen. Men jag är beroende jag får väl erkänna det. Jag tycker det är mysigt att prata med micke på msn. det är ett så annorlunda sätt. man är så olik i ord än man är i skrift. Sen gick jag till sandra och Carro. Det tog mig ca 40 min att hitta de. Haha, vilse i Mjölby typ. Inte illa det inte. Hos carro var vi nån timma, drack vin o käka pizza. Vi gick vidare till en fest. Hon som hade festen va superblondin som ville förstora brösten och läpparna. Carro o sandra hade lite ångest, de trodde inte att vi skulle funka ihop. Haha. Hon var en störtskön tjej med fötterna på jorden. Inte fan bryr jag mig om hon vill förstor brösten, bara hon har nåt innanför pannan. Pch det hade hon. Och inte hade hon emot min luvtröja, piercing elelr att byxorna höll på att ramla av. haha. Vi hade skittrevligt hela kvällen! Vi gick till Zebban vid tolv. Där va det rätt trevligt. Träffade en massa skolkompisar o sånt. Vid tjugo över ettt var sandra o carro borta. de hade gått hem. haha. Men de va lugnt. ja socialiserade mig ändå. Gick hem (till mamma) vid två, köpte en kebabtallrik, satte mig vid datorn och märkte hur full jag faktiskt var.. Haha. Fick ångest som vanligt att jag inte tog tåget hem. Så jävla jobbigt att inte vakna hemma. Men men det funkade ändå.

Haha. jag måste erkänna en sak. Även om folk läser det här som ja inte orkar berätta en del saker för. Ni får tycka vad ni vill. I alla fall. På Zebban. en tjej, skitsöt, och det LÖS flata/bi om henne. Så jag tänkte att nu jävlar ska jag chocka mjölby, är så jäääävla trött på alla förutfattade meningar o rädsla för det ovanliga. så jag dansar me henne o hennes kompis. Hennes kompisar drar men hon stannar kvar. Jag LOVAR. hon flörtade. Sen var det en lugn låt men då komemr en kille o dansar me henne. Men jag var full som ett ägg och skulle chockera mjölby ju. Så jag går fram o frågar "har jag helt fel eller vill du dansa med mig?". Men hon var visst förlovad me killen. hahahhahahhahahhahahhahahahah. Jobbigt. Mest för att hon känner min lillasyster. Haha. Fan, ja hade ju inte direkt tänkt att hångla upp henne. Mer bara dansa med henne o se till att folk fattade vinken ändå.. Men istället fick jag mig en pinsam situation.. Höhö. Nån gång ska ja fan ta me mej nån av alla er flator som finns i min omgivning och hångla upp mitt på dansgolvet bara för att folk ska fatta att man inte kan leva i mjölbybubblan hela sitt liv. nån gång kommer verkligheten dit med. (jag är förresten fortfarande säker på att tjejen i fråga var bi)

När mörkret kommer så saknar jag det här mer och mer. Mina kära systrar visar exakt det. Hur jävla gött de va i Kroatien!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar