20 oktober 2006

Världens absolut lataste?

Jag försov mig idag. Gick inte till jobebt idag. Fan vad dålig jag är. Men jag hatar det där jobbet. Jag gör verkligen det. Men fan asså. Jag måste skärpa mig nästa månad. Verkligen. Det funkar inte att hålla på så här! Suck..

Ska åka till Sthlm snart. Hälsa på Johanna. Jag tror inte jag fattar själv hur mycket jag saknar henne. Jag har fan inte en endaste närma vän. Eller jo det har jag. Nu överdriver jag. Men jag har inte DEN där vännen. Som jag känner att jag kan ringa till när som helst. Om vad som helst. Alltså, visst jag har Rebecca. självklart. Men hon är inte hemma!!! Och johanna och jag har tappat lite kontakt. Hon bor trots allt 25 mil bort. Jag längtar som fan efter att få åka upp till henne en hel helg. Ska bli hur najs som helst. jag saknar det vi hade. våra kvällar på platens. våra rundor på stan som var de mest flummiga jag vet. Sitta och fika bort dagarna. Snacka en JÄVLA massa skit om folk som vi ansåg oss vara så jävla mycket bättre än Höhö.. Bara vara. JOHANNA i miss you.

Ikväll blir det filmkväll. tar det lugnt inför morgondagen. Det krävs en del energi när man ska till mjölby och festa. haha. Massa folk man måste träffa som man gärna slapp.. Men men. Det SKA bli kul att träffa sandra.

Fan vad skönt det är. Jag börjar bli mitt riktiga jag igen. Jag börjar socialisera mig. Jag låser inte in mig längre. Jag vågar åka iväg. Jag litar på Micke igen. ÄNTLIGEN! det är underbart skönt.. Jag visste att det skulle komma tillbaka. Jag visste att det skulle bli bra igen. Därför jag inte gav upp. Det har tagit tid, nästan ett år. Men det är det fan i mig värt. Jag mår så mycket bättre nu. Älskar honom så! Jag och Mikael för alltid. ever and forever

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar