19 oktober 2006

Jobbet...



Jaha, så här viktig ser jag ut på mitt jobb. Ett av jobben. Det tråkiga av de två.. I går gick det skit. Det var bara EN enda på fyra timmar som ville vara barmhärtig och skänka pengar till alla stackars hörselskadade. Idag gick det bättre.. ELVA stycken. Det ni. Fem-sex stycken brukar vara det man får i genomsnitt så jag var nöjd idag. Hoppas det går lite bra i morgon med så kanske jag känner mig lite mer peppad att gå till jobbet på tisdag igen.
Jag var så jävla nära att få det perfekta jobbet. Sitta i BK Ljungsbro och sköta allt det administrativa. Ringa domare, fixa med träningsscheman, ringa viktiga samtal, hålla koll på ekonommin, sitta på Msn hela dagarna. haha. Men så var det ett PLUS-jobb, vilket innebär att man måste ha varit inskriven på arbetsförmedlingen i ett helt år. Det har inte jag. Det räcker inte att vara arbetslös. Fan asså. De ville ju ha någon som var involverad i föreningen liksom. NU får de ingen i stället. BRA JÄVLA SYSTEM VI HAR.

Jaja, whatever. ja ska väl inte ha pengar helt enkelt. Jag får glömma mina drömmar om att kunna ge mig ut att resa. Får ta o börja plugga nästa höst i stället o komma ut i arbetslivet på riktigt med det jag VERKLIGEN vill jobba med. Så kan det gå...

På tisdag fyller jag 22. en 18-åring sa till mej igår: "va? det ser du veeeeeerkligen inte ut att vara... asså ja menar snällt..". Det var inte så länge sedan jag var 18. Men inte fan tyckte man väl då att 22 var så gammalt? Såg man inte fram emot att bli det då? Haha. jag vet inte om jag ska ta hennes ord som en komplimang eller inte. När jag är 25 får folk gärna tro jag är 18 igen. Haha. men inte nu...

Fest igår. Det blev ingen utgång. Vi kom på att vi ville gå och köpa folköl och fortsätta festen hemma i stället. Jag, Anna, Carro och Micke satt o pratade o lekte sanning eller konka långt in på natten. Det var faktiskt himla kul.. Anna tjatade fan i en timma om att någon skulle välja konka så hon fick be den någon att dansa till hennes favoritlåt. haha. Störd... Fast Carro var tillslut snäll nog att gå med på det. Haha. Vilken jävla fest. Kul att inte behöva vara vuxen hela tiden.

Men jag ska fan ta de lugnt me öl o cigg ett tag tills piercingen läkt ordentligt. För min näsa va snorig och äcklig idag. Ni vet som den blir på bakfyllan om man rökt en del. Fan asså. Det har varit en pina. kliat o jävlat sig hela dagen... usch.
Fast jag ska ju till Mjööööööööölby på lördag o supa med sandra iofs. Haha. Det heter SUPA när man är i mjölby. höhö. Ska bli himla trevligt faktiskt. Ska försöka låta bli ciggen dock!

Jävlar vad jag skriver mycket nu. Heddå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar