3 januari 2007

FUCK YOU ärligt talat

http://erikhellsborn.blogspot.com


vet fan inte vad jag ska säga...
jag blir bara så jävla jävla arg att det finns sånna här människor.
visste inte om jag skulle lägga upp länken först för att folk som stödjer tankarna kanske hittar dit o han får sympati eller nåt. men hur många känner jag som läser min blogg som skulle kunna tycka som honom? Ingen hoppas och antar jag... Dessutom kanske några vilsna själar kan inse att de är jävligt tröga. =)


ok. för att folk som verkar vara lite tröga ska förstå: jag KAN argumentera om det här med mer än ett "fuck you". Men det säger typ allt. Min avsky mot trångsynta människor. Jag tar gärna en diksussion, men inte här. Ni är INTE värda den uppmärksamheten eller tiden. Så är det. jag är faktiskt smart ÄVEN att jag har en piercing och gillar mångkulturellt, hahaha. oj oj oj. Mina förutfattade meningar om "er" besannades ännu lite mer.

11 kommentarer:

  1. Minst 160 000 röstberättigade svenskar tycker om Erik Hellsborn och hans ideal. Förhoppningsvis så är det färre som tycker om personer som inte har tillstymmelse till argument för varför man inte kan tycka om Erik Hellsborn.

    SvaraRadera
  2. Anonym12:38 em

    Tack för länken, kompis.

    SvaraRadera
  3. Ja, de vilsna själarna som kan inse att de är jävligt tröga genom att besöka Hellsborns blogg eller andra nationalistiaka bloggar är ju politiskt korrekta svenskar som vägrar se sanningen. Vi får ju inte visa folket ljuspunkten i mörket: nationalisterna.
    Du vet "krig är fred, frihet är slaveri och okunnighet är styrka".
    -George Orwell

    SvaraRadera
  4. bara så ni vet. jag diskuterar gärna med er. en och en... men inte så här.

    SvaraRadera
  5. Anonym8:41 em

    nawww, ledsen i ögat? Varför ens husera på internet där ordet är fritt? Mångkulturdyrkare borde ju trivas med massmedia...

    SvaraRadera
  6. Haha. lilla du. jag är inte ledsen. inte mer än över att du skriver ett sådant töntigt inlägg. haha.
    japp, internet är bra. men detta är min praivata blogg där jag skriver om exakt vad jag vill och vad jag inte vill. och jag vill inte att den ska bli ett diskussionsforum för sådan som du =)

    SvaraRadera
  7. det är ju inte så att jag skriver i era BLOGGAR utan kommenterar bara. NI däremot tyckte att min privata inlägg var för "dåligt" med bara ett fuck you... det var det jag menade.. att jag inte ahde lust att skriva mer just där. Den dagen jag startar en politisk blogg ska jag gladeligen skriva om sånt varje dag. låter det bra?

    som sagt. kom tillbaka när du fattar att piercingar och utseende inte har med politik att göra. då kanske jag lyssnar mer

    SvaraRadera
  8. Varför piercingar? Är det för att kompensera ungdomsfinnar?

    På tal om mångkultur, vad anser du om amerikansk kulturimperialism? Pizza och hiphop och en del annat.

    SvaraRadera
  9. ja du varför tatueringar? varför smycken i alämnhet? varför speciella kläder? varför keps? osv osv osv. kan jag bli mer tydlig?
    =)


    jo då ja gillar pzza(hip hop är ju sådär, men alla har sin musiksmak... det spelar väl ingen roll var musik eller mat komemr ifrån. förstår inte avr du fan vill komma faktiskt? Jag ser inte problem eller nåt annat om kulturella saker. Bara jälligt kul med allt som är nytt... i alla fall nästan allt =)

    SvaraRadera
  10. ja du varför tatueringar? varför smycken i allmänhet? varför speciella kläder? varför keps? osv osv osv. kan jag bli mer tydlig?
    =)


    jo då ja gillar pizza(hip hop är ju sådär, men alla har sin musiksmak...) det spelar väl ingen roll var musik eller mat kommer ifrån. förstår inte var du fan vill komma faktiskt? Jag ser inte problem eller nåt annat om kulturella saker. Bara jäkligt kul med allt som är nytt... i alla fall nästan allt =)

    SvaraRadera
  11. Anonym12:24 em

    oh my. nötter som lever efter mottot "bevara sverige svenskt" måste ju bara TÄNKA OM. lägg ner liksom.. om det nu är töntigt med piercingar & tatueringar, är det SÅ ute att vara nationalsocialist. HAHA. tycker jag.

    SvaraRadera