29 januari 2007

sista natten

Klockan 06:01. Om två timmar slutar jag. Sen är det no more nattjobb för min del på ett bra tag! Ska bli så skönt att sova på natten, i min egen säng och brevid Micke. Ska bli skönt att inte sova bort all min lediga tid och att inte vara ständigt trött! Jag är imponerad av de som pallar att jobba så här allitid. Jag skulle inte klara det i längden. Jag skulle bli en osocial, trött och grinig människa av det.

Ser fram emot att gå till Catapult och jobba den här veckan. Det är otroligt inspirerande att ha ett jobb där jag själv kan påverka min lön och ta ansvar bara för mig själv. Fast samtidigt är det inte min grej för framtiden, att jobba enbart för min egen skull. Det är människor (ungdomar) jag vill jobba med. Men för en stund in i min nuvarande framtid så trivs jag med det. Att jobba enbart för min egen skull. För min egen tillvaro och mitt eget välbefinnande.

Ska bli skönt att kunna träna, spela matcher och träffa mina vänner. Att orka göra det framför allt. Ska bli skönt att spendera tid med micke som inte bara innebär att sova eller halvsova. Ska faktikt bli skönt att orka städa, och laga mat. Saknar köket!!! Faktiskt.

Jaha, nu ska jag slänga mig framför tv:n en stund innan jag ska Hjälpa Fröken upp ur sängen och klä på henne innan Therese kommer och tar över vid åtta...

SÄngen: här kommer jag. SOVA är min absoluta förstaprioritering idag. :-)

Ikväll kommer Rebecca till mig och käkar och sen ska vi planera och fixa träningsmatcher för våren. Shit vad jag längtar efter att få spela 11-manna fotboll igen. Inomhusfotboll i alal ära, men det är inte riktigt på riktigt..

häää på räää

1 kommentar:

  1. Anonym8:20 em

    Ja men då kanske vi har tid att leka nån gång nu!!! Puss å kram

    /Anna the whore

    SvaraRadera