27 januari 2007

trött trött trött

Jaha, då var klockan 05:42.
ungefär 3 timmar kvar tills jag får åka hem.
ni förstår inte hur mycket man saknar sin säng nu...
Det kommer bli så otroligt skönt att lägga sig ner och somna på fem sekunder. Finns inget skönare än att somna dagtid när man är helt utmattad! Förstår inte hur jag kan ha tagit på mej att spela innebandy på söndag klockan tio när jag jobbat hela natten. haha. Det ska bli intressant helt klart o se hur det går. Kommer nog gå SÅDÄÄÄÄÄR...

Har räknat ut att om jag jobbar 30 timmar i veckan på nya jobbet sen och tjänar 100 kr i timman i snitt (än så länge e mitt snitt på 110 men det kan ju ändras snabbt) så får jag ut ungefär 8500 i månaden. Det är verkligen helt ok, med tanke på att jag kommer jobba mer ibland och även tjäna mer många gånger. Ska bli skönt att i vilket fall ha en stadig inkomst varje månad som jag klarar mig på. Har som mål att få ut 10 000 varje månad..

Pappa och Åsa ska ner till kroatien i sommar med. Jag är väl inte så peppad på att följa med 2,5 vecka igen. Men jag och Micke pratar om att kanske ta Ryanair ner för en billig peng och vara där några dagar. Bo gratis och allt det där i alla fall. Hoppas det blir av. Det blir det nog om inte någon festival lockar mer.. Jag saknar landet och värmen framförallt som fan!

jaha vad mer kan jag prata strunt om.??
hm. jag funderade lite på mitt idrottande när jag stod ute och rökte förut (haha, bra kombo, idrott o röka...) Fotboll är mitt intresse, innebandy är min hobby. Känns bra att ha en hobby. Haha. det har jag inte haft förut.

röka ja. Jag är bra på att låta bli när jag är hemma. Men när det är fest elelr när det är så här att man blir rastlös o försöker hålla sig vaken, då är det svårare att låta bli. Frågan är varför jag har så svag karaktär att jag ens köper ciggen från första början? Jag VILL bli en bättre människa fan i mig.


Jaha, det var väl alles för ikväll. Min kväll är så tragisk att jag sitter o chattar på aftonbladet. det är svårt att hitta nån som INTE pratar sex så här dags. Men det går faktiskt..

hej på er så länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar