8 april 2007

söndag

sjukt trött. matchen gick ganska bra. vi spelade skitbra första halvlek o ledde med 2-0. sen tappade vi allt sista 20 för att vi var trötta. jag hade kramp sista kvarten haha. men vi hade inga avbytare så det var bara att köra. jätteskönt. vi mötte trots allt ett lag som spelar två divisioner högre så 2-3 är ganska ok tycker jag allt. jag gillar min nya position mer och mer. att få vara med i anfallsspelet mer är helt klart skitkul! nu är det bara att träna o ladda fram till seriestart 22 april. då jävlar. hoppa vi kan hålla den här nivån och få lite bättre kondition så ska det fan bli bra det här! gilalr hela laget så sjukt mycket så...

en liten sak till. Roland var snäll och sa i matchreferatet:
Först skall ALLA känna att jag är mycket nöjd med Era respektive insatser. Inte bara för Er fina prestation i matchen utan också för HELA denna utbildningsdag. Det som gjordes på förmiddagen omsatte NI utmärkt på matcken. Jag bockar.

Men, jag kan inte avstå från att ge två spelare en extra liten påskblomma. Tania och Jennifer Sincik. (snygg stavning han har va??) Ni var kanon. Lite konstigt när Jennifer var på väg att byta klubb i veckan om hon skulle "tvingas" spela högerback. Tänk så det kan bli Jennifer.


we are the sisters
--------------------

ikväll är det lite fest. får se om jag orkar gå ut. sånt som märks.. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar