12 maj 2007

Bästa fredagen på länge



Hej hopp. Hemma från Eskilstuna. Fasen så kul det var! Tack Malin för en skitbra dag/kväll/natt/morgon/dag... Jag vet inte om jag orkar skriva så mycket i detalj om vad vi gjorde.
jag kom dit. vi käkade på ett fik där för övrigt Natascha Peyre var. gaaaaaah MÄNNISKA att vara patetisk. Sen hängde vi hos Malin. Åkte till Torshälla en bot från city. var på fest. var på en spelning i 20 min på en ungdomsfestival (vi var äldst). var på festen igen. åkte till stan. gick ut. träffade martin sköld. gick och åt på Subway (som borde finnas i lkpg med! gott som fan). gick på efterfest. gick hem vid 5. somnade. gick upp 11.30 gick och åt pizza. åkte hem. bra fredag/lördag!
Ett tips är att kolla min bilddagbok.
MEN viktigast. Träffade Marin Sköld på krogen i Eskilstuna. Fan vad kul. Han bor inte ens där längre och jag lyckas träffa på honom första gången jag är i staden. Han var trevlig och jag och Malin var för fulla haha. Ställde många konstiga frågor och så. Men han bjöd på en öl och ett plektrum. :) Hehe. Japp, jag är ju kändiskåt och Kent är det absolut bästa inom musik i mitt liv. Japp, det är stort för mig det här. hehe. Så de så!!
men som sagt. ta en titt i min bilddagbok.

2 kommentarer: